به گزارش خبرگزاری مهر، صمد فدایی با اشاره به ضرورت وجود زندان برای دور نگهداشتن مجرمین و بزهکاران از جامعه اظهار داشت: هدف از زندان، اصلاح و تربیت مجرمین است و زندان مکانی است که مددجو می تواند در کنار فعالیت های فرهنگی و مشاوره ای که برای وی تدارک دیده شده، با خود خلوت کرده و به خودسازی و اصلاح اعمال خود بپردازد تا بازگشت سعادتمندانه ای به جامعه و خانواده داشته باشد.
همچنین حیدری فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی نیز ضمن دلجویی از مددجویان به مشکلات و درد دل های آنان گوش داده و برخی مشکلات مددجویان پاسخ گفت.
کیانوش محمدی رئیس زندان سنقر نیز ضمن قدردانی از حسن نیت و توجه مسئولان شهرستان به مسائل و مشکلات مددجویان، اظهار داشت: تعدادی از مددجویان به دلیل ارتکاب جرایم غیرعمد در زندان به سر می برند و آزادسازی آنان علاوه بر اجر و پاداش اخروی در کاهش جمعیت کیفری و ارائه خدمات مطلوب تر به سایر زندانیان بسیار موثر است.
وی ضمن معرفی تعدادی از مددجویان معسر جرایم غیر عمد و مالی از بازدیدکنندگان درخواست کرد تا از مبادی ذیربط و معرفی آنان به افراد خیر زمینه آزادیشان را فراهم کنند.
محمدی همچنین حضور مسئولان اجرایی، قضایی و ... در زندان را در رفع ساختن مشکلات زندان و زندانبانی بسیار حائز اهمیت خواند و گزارشی از روند اقدامات انجام شده به ویژه در زمینه اصلاح رفتار مجرمین ارائه داد.
نظر شما