به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدمرتضی محمودی گلپایگانی عصر دوشنبه در جمع اعضا مؤتلفه شهرستانهای ورامین و کرج با انتقاد شدید از برخی اختلافات موجود بین مسئولان افزود: امروز نباید اختلاف میان رئیس جمهور، مجلس و یا قوای دیگر رسانه ای شود و خوراک رسانه های بیگانه فراهم شود.
وی اظهار داشت: مسئولان موظف هستند در حفظ اتحاد و اقتدار نظام کوشا باشند، مبادا نظام با برخی اختلافات تضعیف شود که در آن صورت همین مسئولان باید پاسخگو باشند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین اضافه کرد: اگر این اختلافات به رسانه کشانده شود قطعاً نظام متضرر خواهد شد.
مردم گرانیهای موجود را با توجه به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها تحمل می کنند
وی گفت: مردم گرانیهای موجود را با توجه به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها تحمل می کنند و با اهداف نظام همراه می شوند، اما مردم اختلافات داخلی را برنمی تابند و نباید هم به سختی بیفتند.
وی ادامه داد: خدای بزرگ بر ملت ما و جامعه ایرانی منت گذاشت و با رهبری حضرت امام(ره) و حمایت مردم، حکومت شاهنشاهی سرنگون شد.
با سابقه ترین امام جمعه کشور یادآور شد: امام(ره) ایران را مستعمره قدرتهای بزرگ در زمان طاغوت خواندند و با پیروزی انقلاب عنوان کردند که مملکت برای آمریکا بود نه برای ملت ما و این انقلاب نعمتی از جانب پروردگار است.
امام(ره) رسالت خود را به خوبی انجام داد و امروز این امانت در دستان ماست
وی افزود: امام بزرگ ما رسالت خود را به خوبی انجام داد و امروز این امانت در دستان ماست و دشمن نقشه های گوناگون در طول بیش از 30 سال برای تضعیف نظام طراحی کرده و همه آنها خنثی شد و کشور امروز از حکومتی مقتدر و رهبری آگاه و بصیر و ملتی با استقامت بهره می برد.
آیت الله محمودی عنوان کرد: دشمن از ساقط کردن نظام مأیوس نیست و ما همه در حفظ نظام مسئول هستیم، همه آحاد ملت باید برای استمرار نظام هوشیار بوده و هدف را گم نکنند.
وی تأکید کرد: مبادا خون شهدای 15 خرداد ورامین پایمال شود، خون این شهدا برگ زرین تاریخ انقلاب اسلامی ایران است؛ پس باید تمام قوا حول محور ولایت با یکدیگر اتحاد داشته باشند.
نظر شما