به گزارش خبرنگار مهر، تراب محمدی ظهر دوشنبه در نشست خبری در گفتگو با خبرنگاران افزود: از میان مساجد بازار تبریز تنها مرمت سه مسجد باقی مانده و مرمت مساجد صادقیه، قزوینیها و یاعلی در دستور کار اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان قرار دارد.
وی با اشاره به وجود 28 سرا در داخل بازار تبریز به عنوان بزرگترین سازه به هم پیوسته جهان اظهار کرد: در حوزه مرمت مساجد و کفسازی سراهای بازار تاریخی تا به حال اقدامات مناسبی انجام شده و کف سازی سراها تا کنون 55 درصد پیرفت فیزیکی داشته و کفسازی سراهای امیر، میرزا ابوالحسن و حاج صفی به اتمام رسیده است.
محمدی با تاکید بر اهمیت بازار تبریز در حوزه میراث فرهنگی و توسعه گردشگری گفت: بازار قدیمی تبریز که با تلاش و همت مردم و مسئولان مربوط پس از سال ها به ثبت جهانی رسید، به لحاظ قدمت و معماری منحصر به فرد و عظمت و شکوه خود یکی از ارزشمندترین میراث آذربایجان شرقی به حساب می آید که تمدن و هنر آذربایجانی را برای همگان متجلی می سازد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در ادامه تاکید کرد: آثار که از گذشتگان باقی مانده و به عنوان میراث فرهنگی برای ما به یادگار مانده اند مسلما نیاز به رسیدگی و مرمت دارند و سازمان نیز این امر را به عنوان یکی از مهمترین فعالیت ها در دستور کار خود قرار داده است.
تراب محمدی همچنین از جذب اعتبار 100 میلیون تومانی برای مرمت مسجد صادقیه خبر داد و اضافه کرد: استحکامسازی و مرمت بخشی از مسجد قزوینیها نیز در حال انجام است.
نظر شما