به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه که در دفتر مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال برگزار شد، محمد نبی درباره برگزاری مسابقه در تاریخ جمعه 20 خرداد و در ساعت 19:45 در ورزشگاه آزادی گفت: به جهت اینکه بازی برگشت ایران و عراق در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد بازی در ورزشگاه آزادی باعث می شود تا بازیکنان با شرایط ورزشگاه آشنا شوند و این امر می تواند بسیار مفید باشد.
در این جلسه مقرر شد تیم فوتبال امید سوریه در هتل لاله و تیم فوتبال امید ایران در هتل آکادمی فوتبال استقرار یابند. قرار است کاروان تیم فوتبال سوریه ساعت یک بامداد پنج شنبه 19 خرداد وارد تهران شود و یک جلسه در ورزشگاه آزادی تمرین کند.
تیم فوتبال امید کشورمان خود را برای دو دیدار رفت و برگشت مقابل تیم فوتبال امید عراق (29 خرداد - 2 تیر) در اربیل عراق و تهران در چارچوب مسابقات مقدماتی المپیک لندن آماده می کند.
نظر شما