۱۶ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۲۶

با حضور دبیرکل فدراسیون؛

نشست هماهنگی دیدار فوتبال امیدهای ایران و سوریه برگزار شد

نشست هماهنگی دیدار فوتبال امیدهای ایران و سوریه برگزار شد

نشست هماهنگی دیدار تیم‌های فوتبال امید ایران و سوریه با حضور مسئولان و عوامل اجرایی در دفتر دبیرکل فدراسیون فوتبال برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه که در دفتر مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال برگزار شد، محمد نبی درباره برگزاری مسابقه در تاریخ جمعه 20 خرداد و در ساعت 19:45 در ورزشگاه آزادی گفت: به جهت اینکه بازی برگشت ایران و عراق در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد بازی در ورزشگاه آزادی باعث می شود تا بازیکنان با شرایط ورزشگاه آشنا شوند و این امر می تواند بسیار مفید باشد.

در این جلسه مقرر شد تیم فوتبال امید سوریه در هتل لاله و تیم فوتبال امید ایران در هتل آکادمی فوتبال استقرار یابند.  قرار است کاروان تیم فوتبال سوریه ساعت یک بامداد پنج شنبه 19 خرداد وارد تهران شود و یک جلسه در ورزشگاه آزادی تمرین کند.
 
تیم فوتبال امید کشورمان خود را برای دو دیدار رفت و برگشت مقابل تیم فوتبال امید عراق (29 خرداد - 2 تیر) در اربیل عراق و تهران در چارچوب مسابقات مقدماتی المپیک لندن آماده می کند.
کد خبر 1329013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha