به گزارش خبرنگار مهر، شهاب الدین صدر در همایش علمی و اجرایی تعاون و فناوری های نوین در راستای بکارگیری ظرفیت های مردمی در تعاونی های دانش بنیان با تاکید بر اینکه توسعه فناوری از اولویت های نظام محسوب می شود، گفت: از مقوله های مرتبط به تعاونی های دانش بنیان توسعه علم و تولید ثروت است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تولید ثروت در دین اسلام نیز امر پسندیده ای است اما اگر مدیری نتواند از منابع کشور به درستی استفاده کند منابع را تباه خواهد کرد.
صدر در بخش دیگری از سخنانش به ادامه مسیر درست کشور اشاره کرد و بیان داشت: توسعه مهارت ها و فناوری های مختلف از اولویت های نظام اسلامی است و در این مقوله نباید تردید کرد. امروز برخی کشورها با نهادینه کردن دانش، وضع باثباتی را برای خود ایجاد کرده اند.
وی تلاش برای ایجاد تعاونی های دانش بنیان را تلاش برای نهادینه سازی دانش در کشور دانست و افزود: ایران در افق 1404 باید در تولید علم و سهم برتر منابع انسانی و همچنین سرمایه های اجتماعی، پیشرفت مناسبی را تجربه کرده باشد.
این نماینده مجلس از جایگاه 24 فعلی کشور در جهان از نظر تولید علم سخن گفت و تصریح کرد: هم اکنون 19 هزار مقاله ثبت شده علمی نیز در کشور وجود دارد و کشور دارای 3 میلیون و 700 هزار نفر دانشجو است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، جایگاه کشور را در زمینه نانوتکنولوژی مناسب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در این عرصه 90 شرکت و 40 موسسه فعال در کشور وجود دارد. به صورت کلی رتبه ایران در نانوتکنولوژی جهان 14 است.
صدر با بیان اینکه رتبه ایران در تولید آب سنگین نیز قابل توجه و جزو 9 کشور برتر جهان است، خاطر نشان کرد: امروز کشور ما در سد سازی به مرز خودکفایی رسیده است به نحوی که از 26 سد اول انقلاب به 522 سد فعال در حال حاضر رسیده ایم.
وی برج میلاد تهران را با ارتفاع 435 متر، چهارمین برج مخابراتی و تلویزیونی جهان دانست و گفت: هم اکنون در تولید موتور نیز به مرز 1 میلیون دستگاه رسیده ایم با این حال تا رسیدن به جایگاه واقعی فاصله داریم و این مهم می تواند از طریق تجمیع نخبگان و سرمایه ها در بخش تعاون اتفاق بیفتد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی میزان زنان باسواد کشور را امروز 85 درصد از کل جمعیت آنان در کشور اعلام کرد و افزود: از سویی 67 درصد کل ورودی های به دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند.
نظر شما