به گزارش خبرگزاری مهر، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص گفت: اقدامات ایمنی ازجمله استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسواران و کمربندی ایمنی برای رانندگان در راستای کاهش ضربه های احتمالی وارد به سر، نقش موثری در جلوگیری از ابتلا به صرع ناشی از وارد شدن ضربه دارد.
علی اکبر اسدی پویا افزود: صرع به علل مختلفی ایجاد می شود که برخی قابل پشگیری و برخی نیز غیر قابل اجتناب است.
وی تصریح کرد: آسیبهای بدو تولد و عفونتهای مغزی از دیگر علل ابتلا به صرع هستند که با مراقبتهای دوران بارداری و بدو تولد و واکسیناسیون علیه مننژیت قابل پیشگیری است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: انواع ژنتیک بیماری و صرع به دنبال بیماریهای دیگر مانند تومورهای مغزی از عوامل غیر قابل پشگیری در ابتلا به صرع هستند.
اسدی پویا بیان کرد: در حال حاضر حدود 20 دارو برای درمان تشنج و صرع موجود است ولی مهمترین قدم، آن است که ابتدا تشخیص قطعی این بیماری داده شود و سپس نوع آن به درستی مشخص شود.
وی با اشاره به اینکه با تشخیص نوع صرع داروی مناسب آن تجویز می شود، عنوان کرد: در حدود دو سوم بیماران، بیماری توسط دارو کنترل می شود و در یک سوم باقیمانده که مبتلایان به صرع مقاوم به درمان تلقی می شوند جراحی می تواند گزینه مناسب باشد.
نظر شما