به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا فیاضی در این مراسم در سخنانی به تشریح فعالیتهای این مجمع پرداخت و گفت: این مجمع با تشرف به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد و از سال ۱۳۸۴ فعالیت رسمی خود را شروع کرد.
رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی افزود: اساسنامه این مجمع از سوی استادان حوزه تنظیم شد و به محضر آیات جوادی آملی، مصباح و سبحانی رسید و این سه اندیشمند نظارت عالیه بر آن را پذیرفتند.
وی برگزاری نشستهای علمی با موضوعات دین و فلسفه، ماده در فیزیک، زمان در فلسلفه و فیزیک و تاثیر و تاثرات مسیحیت بر علم معاصر را از جمله فعالیتهای علمی این مجمع برشمرد.
فیاضی عنوان کرد: یکی از ویژگیهای آموزشی این مرکز این است که نوآوریهای طلاب در جلساتی با حضور اساتید ارایه و ارزیابی میشود.
فیاضی ادامه داد: تاکنون ۱۳ جلسه فلسفههای مضاف، ۱۷ جلسه گروه علمی فلسفه، ۱۹ جلسه گروه معرفتشناسی و ۱۶ جلسه نیز گروه کلام داشته است.
وی اظهارداشت: برگزاری ۱۱ جلسه گروه عرفان و برگزاری نشستهایی همانند شبهه ترک تکلیف و نفس الامریت زوال، شاخصههای عرفان اسلامی، کثرت گرایی در عرفان و منتقدانش و... از جمله دیگر فعالیتهای علمی این مجمع بوده است.
برگزاری بیش از ۱۴۰۰ جلسه علمی
رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی برگزاری دورههای آموزشی مجمع در سه شکل کوتاه مدت، بلند مدت و کلاسهای آموزشی و پژوهشی را از دیگر فعالیتهای مجمع دانست و اظهارداشت: دورههای کوتاه مدت در ۲۵ جلسه با ۱۶ موضوع، بلندمدت در هزار و ۲۸۷ جلسه با ۱۹ موضوع و کلاسهای آموزشی و پژوهشی در ۳۶ جلسه با یک موضوع برگزار شده است.
توزیع ۵ هزار لوح فشرده
وی فعالیت کتابخانه مجمع و واحد رسانه آن همچنین توزیع بیش از ۵ هزار لوح فشرده از سوی این واحد برای متقاضیان را از دیگر فعالیتهای مجمع عالی حکمت اسلامی عنوان کرد.
وی تشکیل باشگاه فکری را یکی از برکات مجمع دانست و از گروههای علمی فلسفه، معرفتشناسی، فلسفههای مضاف، کلام و عرفان به عنوان ۵ گروه علمی این مجمع نام برد.
قم - خبرگزاری مهر: سومین گردهمایی اساتید علوم عقلی حوزه در مجمع عالی حکمت اسلامی در قم برگزار شد.
کد خبر 1331101
نظر شما