۱۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۳۰

فتحی پور خبر داد:

عملیات اجرایی سد علی آباد هوراند آغاز می شود

عملیات اجرایی سد علی آباد هوراند آغاز می شود

اهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس از آغاز عملیات اجرایی سد علی آباد هوراند در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان فتحی پور شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری هوراند گفت: اعتبارات اولیه برای آغاز عملیات اجرایی این طرح اختصاص یافته و امیدواریم با تسریع در اجرای آن شاهد رونق کشاورزی و باغی منطقه و نهایتاً ارتقای درآمد روستائیان باشیم.

وی ایجاد زیرساختهای مناسب در منطقه هوراند  به خصوص در بخش گردشگری را بسیار ضروری برشمرد و با اشاره به استعدادهای بالقوه بخش هوراند با جاذبه های بکر طبیعی خواستار توجه ویژه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به این امر شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از عدم اختصاص اعتبارات کافی به زیرساختهای گردشگری هوراند گفت: متأسفانه با وجود اینکه این منطقه سرشار از جاذبه های گردشگری و آثار تاریخی است و با وجود واقع شدن قسمتی از جنگل های ارسباران (تنباکولوی هوراند) و مناظر طبیعی دره علی آباد و اعلام منطقه نمونه گردشگری (علی آباد) در سفر ریاست جمهوری تاکنون توجه ویژه ای به این منطقه نشده است.

فتحی پور از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خواست در سال جدید با برنامه ریزی مناسب و اختصاص اعتبارات ویژه در عملیات اجرایی منطقه نمونه گردشگری علی آباد اهتمام ویژه داشته باشد.

وی از عدم پوشش شبکه های صدا و سیما در روستاهای نزدیک به مناطق مرزی در بخش هوراند انتقاد کرد و با اشاره به اینکه دشمنان سعی در کمرنگ کردن اعتقادات دینی و سست کردن باورهای مذهبی مردم مناطق مرزی دارند خواستار برنامه ریزی مناسب صدا و سیمای آذربایجان شرقی برای پوشش کانالهای تلویزیونی رسانه ملی در این منطقه شد.

نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس از اختصاص هشت هزار میلیارد ریال برای آسفالت راه های روستایی کشور در سالجاری خبر داد و افزود: امیدواریم امسال با اختصاص به موقع اعتبارات اقدامات عملی در جهت آسفالت روستاهای بالای 20 خانوار منطقه انجام گیرد.

فتحی پور همچنین از توزیع نامناسب کنسانتره دامی انتقاد کرد و خواستار نظارت جهاد کشاورزی و دستگاه های ذیربط در این زمینه شد.

وی در خصوص شایعه انتزاع بخش هوراند از شهرستان کلیبر در انتخابات مجلس نهم نیز گفت: تاکنون هیچ لایحه ای از سوی دولت در این خصوص ارائه نشده و تقسیم بندی قبلی به قوت خود باقی است و اظهار نظرهای افراد غیر مسئول در این خصوص صحت ندارد.

در ادامه این جلسه همچنین فرماندار اهر اختصاص اعتبارات لازم برای تسریع در اجرای پروژه های آبرسانی بخش هوراند را از خواسته های مهم اهالی این مناطق ذکر کرد.

رضا صدیقی با اشاره به فقر منابع آبی در برخی روستاهای بخش هوراند گفت: علیرغم اینکه عملیات اجرایی مجتمع های آبرسانی آقبراز و دیکله و گوللر آغاز شده متأسفانه کمبود اعتبارات لازم باعث شده که این پروژه ها از پیشرفت قابل قبولی برخوردار نباشند.

وی اظهار امیدواری کرد در راستای سیاستهای دولت شاهد اختصاص اعتبارات لازم برای بهره مندی بیش از 50 روستا از آب بهداشتی و لوله کشی شده باشیم.

رئیس ستاد حوادث غیر مترقبه شهرستان اهر با اشاره به خسارت 35 میلیارد ریالی به مزارع و باغات و تأسیسات زیربنایی در جریان سیلاب اخیر و بارش تگرگ به روستاهای بخش هوراند اعتبارات حوادث غیر مترقبه را برای مساعدت ویژه به روستائیان بسیار ناکافی برشمرد و خواستار تمهیدات دستگاههای ذیربط و مسئولان استان به روستاهای خسارت دیده شد.

وی دراین جلسه با اشاره به خسارت وارده به کشاورزان خواستار استمهال وام های کشاورزی و تمدید آنها شد و ادامه داد: یکی از خواسته های اهالی روستاهایی که با ساخت سد امارات در استان اردبیل اراضی این روستاها به زیر محدوده سد احداثی می روند  تعیین تکلیف اراضی این منطقه از سوی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل است.

فرماندار اهر گفت: متأسفانه اقدامات عملی در جهت حل این مشکل مابین اهالی و سازمان آب صورت نگرفته و اهالی روستاها در بلاتکلیفی بسر می برند.

وی همچنین بااشاره به اینکه سد امارات به محدوده اراضی اهالی این روستاها نیز شامل می شود خواستار تعیین حق آبه برای روستاهای مسیر بخش هوراند شد.

این مسئول همچنین یکی از درآمدهای مهم روستائیان را از طریق کشاورزی و مشاغل دامی اعلام و تسریع در احداث سدهای کچری چای، شکرلو چای و علی آباد را از خواسته های مهم اهالی این روستاها در جهت رونق کشاورزی و تبدیل کشاورزی سنتی به مکانیزه عنوان کرد.

کد خبر 1331147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha