سید حمیدرضا میرآفتاب در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص توزیع مراکز یادشده افزود: از این تعداد مرکز چهار مرکز در شهرستان گنبد، چهار مرکز در شهرستان گرگان، سه مرکز در آق قلا، 10 مرکز در مینودشت، چهار مرکز در رامیان، دو
مرکز در علی آباد، چهار مرکز در بندرترکمن و شش مرکز در شهرستان کردکوی با ظرفیت 80 هزار تن پراکنده شده است.
وی اظهار داشت: به منظور کاهش هزینه های حمل و به حداقل رساندن صفوف انتظار در مراکز خرید 33 مرکز خرید تعاون روستایی در اقصی نقاط استان گلستان راه اندازی شده است.
مدیرکل غله گلستان گفت: 24 کارخانه آرد، شش سیلوی دولتی و 14 مرکز نیز توسط بخش خصوصی تعیین شده و در تمامی شهرستانها و مناطق گندم خیز استان، آمادگی لازم برای خرید گندم کشاورزان را دارند.
وی در ادامه افزود: در راستای حذف واسطه های محصولات کشاورزی و تنظیم بازار در استان تلاش شده است تا با انجام این مهم، از کشاورزان حمایت های مستقیم و بیشتری صورت پذیرد.
میرآفتاب عنوان کرد: باید با همکاری دیگر دستگاه های مرتبط با بخش کشاورزی برنامه ریزی صورت گیرد که گندم تنها از کشاورز خریداری شود و در مراکز خرید الزام وجود دارد که گندم را از واسطه ها و دلالان خریداری نکنند که ملاک این تشخیص می تواند داشتن معرفینامه از مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستانها باشد.
وی گفت: با راه اندازی مراکزخرید تعاون روستایی در روستاها کشاورزان محترم می توانند بدون پرداخت هزینه های حمل مضاعف و سپردن محصول خود به واسطه ها ، گندم خود را به نزدیک ترین مرکز خرید تحویل دهند.
شایان ذکر است درسال زراعی جاری ، خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان گلستانی از اواسط خردادماه آغاز و مقدمات لازم برای خرید و نگهداری گندم آماده سازی شده است.
نظر شما