به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیدیان اظهار داشت: فاز دوم آموزش شهروند الکترونیک با 176 میلیارد تومان در این کلانشهر اجرا می شود.
وی با بیان این مطلب افزود: این بودجه از محل اعتبارات ملی تامین می شود. وی خاطرنشان کرد: با جذب این میزان اعتبار شهروندان تحت آموزش طرح " شهروند الکترونیک" تا سقف 535 هزار تومان بورسیه می شوند.
امیدیان با اشاره به آغاز اجرای طرح شهروند الکترونیک در آبان سال 88 افزود: دوره های آموزشی شهروند الکترونیک بین سه تا شش سال است و طبق برآوردهای انجام شده 93 درصد افراد تحت آموزش نیز صاحب مدرک می شوند.
این مسئول سهمیه مرحله اول اجرای طرح آموزش شهروند الکترونیک را 220 هزار نفر از مرکز کارآفرینی دانشگاه تهران آموزش ذکر کرد و گفت: از این تعداد 180 هزار نفر جذب و تحت پوشش آموزشهای نوین شهروند الکترونیک قرار گرفتند.
امیدیان ضرورت آموزش این طرح برای شهروندان را یادآور شد و افزود: شهرداری ها به عنوان سازمانی که بیشترین تماس را با زندگی روزمره مردم دارند، نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می کنند.
این مسئول فرهنگی عنوان کرد: پرداختن به مقوله شهروند الکترونیک از بار مسوولیتهای شهرداری ها به شدت خواهد کاست.
امیدیان اجرای طرح شهروند الکترونیک را مثبت ارزیابی کرد و افزود: چهار وزارتخانه شامل آموزش و پرورش، ارشاد، وزارت کشور و بهداشت به عنوان متولیان این طرح فعالیت می کنند.
نظر شما