۲۴ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۳۷

استاد دانشگاه تبریز به عنوان استاد برجسته مکانیک کشور انتخاب شد

استاد دانشگاه تبریز به عنوان استاد برجسته مکانیک کشور انتخاب شد

تبریز - خبرگزاری مهر: انجمن مهندسان مکانیک ایران، استاد دانشگاه تبریز را به عنوان استاد مکانیک برجسته سال 89 معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن مهندسان مکانیک ایران همزمان با برگزاری نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک ایران به پاس سال­ها خدمات اسماعیل اسماعیل­زاده استاد مکانیک دانشکده فنی مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز در پایه­­گذاری و پیشبرد صنعت کشور با اهدای لوح تقدیری از وی به عنوان استاد برجسته مکانیک کشور تجلیل کرد.

این گزارش حاکی است در لوح تقدیری که از سوی  انجمن مهندسان مکانیک ایران به این استاد دانشگاه تبریز اهداء شده است همچنین از ابتکارات و خدمات ارزشمند وی در این علم نیز تجلیل شده است.

اسماعیل اسماعیل­زاده که هم اکنون با درجه استادی با پایه 33 در دانشکده فنی مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت است، در سال 1355 موفق به دریافت مدرک دکترای مهندسی مکانیک در گرایش حرارت و سیالات از دانشگاه پاریس  VIشده است.

وی مدارک دوره­های کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را نیز به ترتیب در سال­های 1352 و 1349 از دانشگاه   پاریس VIدر رشته مهندسی مکانیک گرایش انتقال حرارت و در رشته مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک و ماشین­آلات از دانشگاه تبریز اخذ کرده است.

اسماعیل­زاده که از سال 1356 به عنوان عضو هیئت علمی به استخدام دانشگاه تبریز درآمده است دوره فوق دکتری خود را طی دو فرصت مطالعاتی در سال­های 1367 و 1372 در دانشگاه کیوتو ژاپن طی کرده است.

راهنمایی و مشاوره 90 پایان­نامه کارشناسی ارشد و 20 پایان­نامه دکتری، چاپ و ارائه بیش از 120 مقاله در کنفرانس­های داخلی و بین­المللی و مجلات علمی پژوهشی، چاپ 20 مقاله ISI و 30 مقاله علمی پژوهشی نمایه شده، انتخاب به عنوان استاد پژوهشگر نمونه دانشگاه تبریز در سال 73، استاد پژوهشگر نمونه دانشکده مهندسی در سال 86 و 88 از سوابق علمی پژوهشی وی به شمار می­آید.

مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه تبریز، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی، مدیر گروه مهندسی مکانیک، عضو هیئت مدیره شرکت تولید برق آذربایجان، موسس و رئیس جهاد سازندگی شمالغرب، سرپرست آزمایشگاه آموزشی و تحقیقاتی حرارت و سیالات، عضویت در هیئت ممیزه دانشگاه تبریز، همکاری در توسعه دانشکده فنی مهندسی مکانیک و تاسیس چندین آزمایشگاه تحقیقاتی در دانشگاه تبریز، راه­­اندازی مجله دانشکده فنی و مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز و مجله بین­المللی کاربرد سیالات، عضویت در هیئت تحریریه چندین مجله علمی پژوهشی دانشگاه­های کشور، دبیری پنجمین کنفرانس انجمن مهندسان مکانیک ایران و هشتمین کنفرانس دینامیک شاره­ها از دیگر مسئولیت­ها و فعالیت­های اجرایی دکتر اسماعیل زاده در سال­های گذشته بوده است.

لازم به ذکر است نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک ایران در دانشگاه بیرجند برگزار شده بود.

کد خبر 1335252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha