علی حمیدی رزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی وجود یک مشکل در زمینه مسائل زیست محیطی نیازمند کار کارشناسی دقیق است که می تواند به این مشکلات پاسخ دهد.
وی افزود: در حال حاضر مطالعه این محل از کانالهای مختلف در دست بررسی است که مسائل به صورت علمی کشف و حل شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با بیان اینکه خوشبختانه مورد حادی در این منطقه به صورت علمی گزارش نشده است تصریح کرد: باید طوری عمل کرد که از آلودگی این دریاچه در دراز مدت جلوگیری شود.
حمیدی کود پاشی اطراف دریاچه و رهاسازی ماهی کپور را از جمله اعتراضهای مردم منطقه به عنوان عوامل آلودگی دریاچه نئور عنوان کرد و اضافه کرد: در حال حاضر با تذکرهای مستمر جلوی کود پاشی گرفته شده است و سایر موارد آلودگی نیز در دست بررسی قرار دارد.
وی در معرض آلودگی قرار داشتن رودخانه های مهم استان از جمله رود ارس و بالخلو چای را نیز هشدار داد و تصریح کرد: در سالهای گذشته برای رفع آلودگی زیست محیطی این رودخانه ها تذکرهای لازم به دستگاههای ذی ربط داده شده است و ضروری است مسئولان به مشکلات موجود رسیدگی کنند.
حمیدی همچنین حفظ محیط زیست را وظیفه همه مردم و سایر دستگاههای اجرایی دانست و اضافه کرد: استان اردبیل از منابع طبیعی و مناطق زیست محیطی متنوع با آب و هوای مختلف برخوردار است و حفظ آن علاوه بر کمک به تامین سلامتی در افزایش درآمد استان نیز تاثیر بسزایی دارد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از وجود هزار و 300 گونه گیاهی، 42 گونه پستاندار، 29 گونه خزنده، و 257 گونه انواع پرنده و سایر موجودات آبی در استان خبر داد و یادآور شد: این استان در شناسایی و جلوگیری از انقراض برخی از گونه ها نیز در سالهای اخیر موفق عمل کرده است.
وی در پایان حفظ و پرورش مارال در منطقه حفاظت شده جنگل فندقلو در شهرستان نمین را موفقیت آمیز خواند و تصریح کرد: هر سال به تعداد زایش این گونه در منطقه افزوده می شود و انتظار می رود در آینده به صورت آزاد این حیوان در منطقه رها شود.
نظر شما