۲۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۳۳

بنایی:

تفسیر آیت الله فاضل از آثار فاخر حوزه علمیه است

تفسیر آیت الله فاضل از آثار  فاخر حوزه علمیه است

قم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: "تفسیر الشریعه فی شرح تحریر الوسیله" اثر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی از آثار فاخر حوزه علمیه است که به عنوان مهمترین کارهای فقهی قم در بعد پاسخگویی به مکتب فقهی امام به رشته تحریر در آمده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی بنایی در حاشیه برگزاری رونمایی از آثار و تمبر یادبود آیت الله العظمی فاضل لنکرانی اظهار داشت: مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی از نوابغ علمی حوزه علمیه قم بود که از جوانی به علم و فقاهت شهرت داشت و در جوانی از شاگردان ممتاز آیت الله بروجردی شناخته می شد و در درس ایشان شرکت مستمر داشت.

وی ادامه داد: ایشان از همان ابتدای تحصیل تغییرات درس استادش را می نوشت و در مدت کوتاهی از فقها و علمای مشهور حوزه علمیه قم شد.

بنایی افزود: آیت الله فاضل لنکرانی در تدریس به خاطر قدرت بیان و در تألیف به علت شیوایی و توانایی چه به زبان فارسی و چه به زبان عربی واقعاً سرآمد و جزء بزرگان حوزه به شمار می آید.

نماینده مردم قم در مجلس گفت: مدرسه فقهی امام توسط آیت الله فاضل لنکرانی احیا شد و این احیاگری همچنان توسط فرزند ایشان آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی ادامه دارد.

مرحوم آیت الله فاضل معتقد به شناختن دیدگاه های خاص فقهی امام بود

عضو فراکسیون روحانیون مجلس ادامه داد: این مرجع جهان تشیع با توجه به اعتقاد و عشقی که به جامعیت مکتب امام داشت معتقد بود که دیدگاه های خاص فقهی امام در حوزه علمیه قم و چه در حوزه علمیه نجف باید شناخته شود بدین منظور به شرح تحریر الوسیله پرداخت.

وی بیان داشت: از این رو مرحوم آیت الله فاضل مجموعه عظیمی تحت عنوان"تفسیر الشریعه فی شرح تحریر الوسیله" را تنظیم کرد که یکی از آثار  بسیار فاخر حوزه علمیه محسوب می شود و جزء آثاری است که به عنوان مهمترین کارهای فقهی قم در بعد پاسخگویی به مکتب فقهی امام به رشته تحریر در آمده است.

بنایی با بیان اینکه این اثر ارزشمندترین یادگار آیت الله فاضل محسوب می شود، افزود:  فضلای حوزه و کسانی که در تحقیقات فقهی توانایی و شناخت کافی دارند می دانند که این کتاب از جامعیت بسیار خوبی برخوردار است و بحمدالله بخش های بسیار مهمی از این کتاب توسط وی تدریس و یا شرح داده شد و آنچه که در زمان حیات ایشان مطرح نشد را فرزند بزرگوار وی آیت الله شیخ محمد جواد فاضل لنکرانی ادامه داد و انشاء الله در آینده این تألیف را کامل می کند.

وی با اظهار خوشنودی از چاپ چهار جلد از تألیفات این مرجع عالیقدر افزود: علاوه بر رونمایی از آثار، رونمایی از تمبر یادبود ایشان هم کاری بسیار ارزشمند بود و امیدواریم مرکز فقهی ائمه اطهار بتواند با نشر تمامی آثار این مرجع بزرگوار، در آینده ای نزدیک پاسخگوی مسائل پژوهشی، تحقیقی، تحصیلی و تدریسی حوزه علمیه قم باشد. 
 

کد خبر 1336229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha