به گزارش خبرنگار مهر، عیسی پایین محلی صبح شنبه در شورای آموزش و پرورش استان افزود: با استفاده از پتانسیل های موجود در آموزش و پرورش می توان آن را به حدود ۸۱ درصد رساند و مابقی آن یک عزم جدی و استانی نیاز دارد.
وی اظهار داشت: استفاده از فصاهای خالی و بلااستفاده سایر دستگاههای اجرای به طور موقت و اختصاص فضاهای آموزشی در حال ساخت و آماده تحویل به مدارس ابتدایی از راهکارهای رسیدن به این ظرفیت است.
رضوانی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گلستان، نسبت به ارائه گزارش های آماری و موانع و مشکلاتی درباره شیفت ثابت صبح کردن مدارس ابتدایی وجود دارد، پرداخت.
قوانلو رئیس گروه سلامت و پیشگیری در رابطه با اهمیت بهداشت و جدی گرفتن سرویس های بهداشتی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه گفت: بر اساس تحقیقات بعمل آمده توسط موسسه جهانی WC، با یک دلار سرمایه گذاری در بخش بهداشتی کردن سرویس های بهداشتی، 9 دلار به شکل مستقیم و غیر مستقیم به اقتصاد یک جامعه کمک می شود.
وی گفت: متاسفانه توالت چیزی است که مردم نمی خواهند در مورد آن صحبت کنند، زیرا مغایر با ادب و نزاکت می دانند و ضعف فرهنگی در استفاده از سرویسهای بهداشتی یکی از معظلات مهم پیش روی دانش آموزان است.
وی جداسازی آبخوری از دستشویی ها، تفکیک جنسیتی سرویسهای بهداشتی در مدارس مختلط، متناسب کردن تعداد چشمه های موجود در مدارس با تعداد دانش آموزان ( با توجه به ازای هر 40 دانش آموز یک چشمه توالت ) را از راهکارهای موثر در امر جلوگیری از بیماری دانش آموزان در مدارس برشمرد.
در پایان این جلسه مقرر شد درتک شیفته شدن مدارس ابتدایی، آموزش و پرورش تحلیل دقیق امکان تک شیفته شدن را بررسی و به شورا برای بررسی و تصویب نهایی ارائه دهد.
همچنین در خصوص تامین اعتبار سلامت بهداشت از طریق اعتبارات آموزش و پرورش و اعتبارات تملک استانی اقدام شود.
مصوب شد برای خرید دستگاه آزمون سلامت چنانچه از طریق اعتبارات موجود عوارض شهرداری ها قابل خرید نبود، از طریق شورای آموز ش و پرورش شهرستان با همکاری فرمانداری ها تهیه شود.
نظر شما