به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفتح ابراهیمی پیش از ظهر شنبه در نشست خبری در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: ارزش این حجم صادرات معادل 28 میلیون دلار بوده است.
ابراهیمی افزود: این تعداد تراکتور به بیش از 11 کشور جهان از جمله ونزوئلاء، اوگاندا، جیبوتی،سیرالئون، سریلانکا، آذربایجان، تاجیکستان، اردن، افغانستان، عراق صادر شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین صادرات تراکتور از نظر ارزی به کشور ونزوئلا به ارزش بیش از 13.5 میلیون دلار، به تعداد 432 دستگاه و از نظر حجم نیز بیشترین صاردات به افغانستان به تعداد 572 دستگاه به ارزش نزدیک به هشت میلیون دلار بوده است.
ابراهیمی ضمن تشریح اهمیت استراتژیک صادرات انواع تراکتور با برند ایران، کشورهای عراق و جیبوتی را به عنوان دومین و سومین مشتری تراکتورهای ایرانی اعلام کرد.
وی در خصوص تفکیک صادرات صورت گرفته از شرکتهای گروه صنعتی تراکتورسازی ایران اظهار داشت: هزار و 325 دستگاه از تراکتورسازی تبریز و 76 و20 دستگاه نیز به ترتیب از تراکتورسازیهای کردستان و ارومیه به خار ج از کشور صادر شده است.
این فعال حوزه صادرات کشور با اشاره به مبلغ بیش از 26 میلیون دلاری صادرات از شرکت تراکتورسازی تبریز گفت: ارزش صادرات تراکتورسازی کردستان و ارومیه نیز شامل مبلغی بالغ بر یک میلیون و 435 هزار دلار می شود.
وی در مورد برنامه های صادراتی مجموعه تحت مدیریتش نیز گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته امسال پنج هزار دستگاه انواع تراکتور از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به خارج از کشور صادر می شود.
ابراهیمی با اشاره به تحریمهای صورت گرفته علیه ایران گفت: باوجود این تحرکات سیاسی بسیاری از بازارهای آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی در اختیار گروه صنعتی تراکتورسازی ایران می باشد و روزبروز نیز بر تقاضای محصولات ایرانی در این بازارها افزوده می شود.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با تاکید بر تقاضای راه اندازی خطوط تولیدی تراکتورسازی ایران در بسیاری از کشورها از جمله رومانی که پایه تولیدات تراکتورسازی از این کشور است، گفت: این تقاضاها باید از منظر بسیاری از برنامه ریزی ها از جمله نیاز بازار این کشورها، تقاضای کشاورزان، نیاز کشورهای همجوار، مهمتر از همه داشتن توجیه اقتصادی و همچنین مطابقت با سیاست گذاریهای کلان کشور ارزیابی شود تا مورد اقبال قرار گیرد.
نظر شما