به گزارش خبرنگار مهر، مجید زمانی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در شاهرود گفت: کانون های بحرانی فرسایش بادی در مساحت 233 هزار و 628 هکتار در سطح شهرستان شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه نیمی از سطح این شهرستان بیابانی است، ادامه داد: در راستای مقابله با گسترش پدیده شوم بیابان زدایی در برخی از کانونهای بحرانی فعالیتهای بیابان زدایی انجام شده است.
وی تاکید کرد: فعالیتهای بیابان زدایی در شهرستان شاهرود از سال 1364 به منظور کنترل حرکت ماسه های روان در مراکز جمعیتی و همچنین برقراری امـــنیت در راهـــهای مواصلاتی و راه آهن منطقه آغاز شد.
زمانی با اشاره به اینکه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود اقدام به اجرای 72 هزار هکتار عملیات نهال کاری و بذرپاشی کرده است، ادامه داد: 220 کیلومتر عملیات احداث بادشکن ،200 هکتار عملیات کنترل هرزآب و 400 هکتار طرح مدیریت جنگلهای دست کاشت تاغ اجرا شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود اضافه کرد: باید در بهره برداری از عرصه ها و مراتع نکات فنی لازم مورد توجه قرار گیرد تا از گسترش بیابانها جلوگیری و تضمینی جهت توسعه پایدار منطقه باشد.
به گفته وی، با توجه به اینکه مناطق بیابانی به دلیل محدودیت بارندگی از شکنندگی بسیاری برخوردارند لازم است در مراقبت و نگهداری از آنها نهایت دقت به عمل آید.
نظر شما