به گزرش خبرنگار مهر، حسین اردونی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: حدود 40 درصد دانشجویان مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسانجنوبی در بخشهای دولتی و غیردولتی وابسته به بهزیستی در راستای آموزش خود، مشغول به کار هستند.
وی افزود: این مرکز از سال 1388 شروع به فعالیت کرد و در پذیرش اول خود در نظام پودمانی و یک رشته و در ترم دوم در نظام ترمی دانشجو پذیرفت.
وی بیان کرد: این مرکز علمی هم اکنون در نظام پودمانی بر اساس شرط معدل و در نظام ترمی بر اساس آزمون جامع علمی کاربردی از طریق وزارت علوم دانشجو می پذیرد.
معاون مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسانجنوبی ادامه داد: رشته های کاردانی تربیت مربی، مرکز آسیبهای اجتماعی با گرایش پیشگیری از اعتیاد در نظام ترمی تدریس می شود.
اردنی تصریح کرد: این مرکز در راستای سیاستها و وظایف سازمان بهزیستی کشور در خصوص پرورش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز بخشهای دولتی و غیردولتی و سایر تشکیلاتی که با سازمان بهزیستی مشارکت دارند، راهاندازی شده است.
وی اظهارکرد: در حال حاضر 318 دانشجو در مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسانجنوبی مشغول به تحصیل هستند و اولویتی برای جذب دانشجویان مددجو بهزیستی وجود ندارد.
معاون مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسانجنوبی، مهم ترین رویکرد این مرکز را ارتقاء کمی و کیفی فعالیتهای آموزشی عنوان کرد و گفت: با توجه به این که این مرکز به صورت خودگردان اداره می شود، افزایش کمی و کیفی می تواند در تأمین هزینه ها و ارائه خدمات بهتر کمک کند و مرکز را به استقلال برساند.
اردنی افزایش پذیرش دانشجو و افزایش رشته های تحصیلی را بسیار ضروری دانست و بیان کرد: به شرط موافقت نهایی برای سال تحصیلی آینده رشتههای امور اداری، کارشناسی ناپیوسته اصلاح و تربیت، کارشناسی پودمانی تربیت مربی پیش از دبستان و آسیبهای اجتماعی در نظام پودمانی به سایر رشته ها افزوده خواهد شد.
وی افزود: این مرکز شامل انجمنهای علمی، کانون بسیج و انجمن ادبی ورزشی نیز است.
معاون مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسانجنوبی با تاکید بر ارتقاء کیفی آموزشی، ادامه داد: رویکرد نظام علمی کاربردی، آموزش افراد به صورت علمی و متناسب با محیط کار آینده است به این علت دورههای کارورزی این مرکز بیش از سایر دانشگاهها است.
اردنی گفت: این مرکز سعی دارد تا با افزایش خودباوری، مشارکت در مسائل مرتبط با محیط کار آینده را در دانشجویان افزایش دهد.
نظر شما