۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۱:۴۲

نوروزی تاکید کرد:

فعالیت هاب پستی پیام درآمدزایی و ارتقای ارائه خدمات را دنبال می کند

فعالیت هاب پستی پیام درآمدزایی و ارتقای ارائه خدمات را دنبال می کند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس منطقه ویژه اقتصادی پیام و مدیر فرودگاه بین المللی پیام گفت: فعالیت هاب پستی این بخش، درآمدزایی و ارتقای ارائه خدمات را دنبال می کند.

محمد نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: رقابت و توسعه سریع در بازار جهانی پست باعث شد تا زمینه های ساخت، تجهیز و فعال سازی هاب پستی و بخصوص استقرار آن در منطقه ویژه اقتصادی پیام فراهم شود.

وی ادامه داد: این هاب در بهترین و مناسب ترین محل به طول100متر،عرض 60 متر،ارتفاع 12متر، مساحت سالن سه هزار و 600 مترمربع و قسمت اداری در دو طبقه دو هزار و 400  مترمربع ساخته شده است.

این مسئول عنوان کرد: هاب پستی به عنوان یک مرکز عمده فعالیت در تجارت بین المللی و در مجموعه شرکت پیام باید هدف گذاری خود را برای مشارکت اساسی در ایجاد درآمد و سودآوری بعد از تجهیز و راه اندازی آن انجام دهد.

وی اضافه کرد: این امر کمک می کند تا موقعیتی استراتژیک برای شرکت پیام رقم بخورد و این امر باید دنبال شود.

ارائه انواع و اقسام خدمات و سرویسها به مشتریان

نوروزی افزود: ماموریت هاب پستی بر ارائه انواع و اقسام خدمات و سرویسها به مشتریان داخلی و بین المللی متمرکز شده است.

وی یادآور شد: سرویسهایی مانند جمع آوری، حمل و نقل وتوزیع جریانهای اطلاعات بین المللی (پست) و همچنین کالاها (بسته های پستی)، بار و لجستیک و سرویسهای دیگر وابسته به آن (خدمات جنبی اجرایی) در این زمینه وجود دارد.

این مسئول افزود: این امر در ازای دریافت نرخ و تعرفه های رقابتی انجام می گیرد. 

کد خبر 1338893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha