به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود نوروزی گفت: این شهرستان سالانه 270 تن ماهی گرم آبی و سردآبی را در استخرهای دو منظوره و قنوات تولید می کند.
نوروزی ادامه داد: تولید و پرورش ماهی در استخرهای پرورشی ملایر که با آب قنات و چشمه تغذیه می کنند، سالانه دو بار و در استخرهای دو منظوره شامل چاه های عمیق، سالانه یک بار انجام می شود.
نوروزی با اشاره به اینکه تولید سالانه شیلات استان همدان حدود سه هزارو 310 تن است، افزود: شهرستان ملایر با تولید سالانه حدود 300 تن ماهی، رتبه دوم تولید استان را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
800 هزار قطعه بچه ماهی در مزارع پرورش ماهی رهاسازی شد
وی در ادامه از رها سازی 800 هزار قطعه بچه ماهی از ابتدای سال تا کنون در مزارع پرورش ماهی این شهرستان خبر داد و گفت: سالانه حدود دو میلیون و 200 هزار قطعه بچه ماهی در مزارع شهرستان تولید می شود.
کارشناس شیلات جهاد کشاورزی ملایر عنوان کرد: تعدادی از بچه ماهی های تولید شده نیز به استان ها و شهرهای همجوار از جمله نهاوند، همدان، رزن، اصفهان، لرستان و کرمانشاه صادر می شود.
نوروزی ادامه داد: افزون بر این، امسال تعداد یک هزارو 500 قطعه انواع ماهی خاویار نیز برای نخستین بار در مزرعه پرورش ماهی روستای آورزمان ملایر رها سازی شده است.
وی گفت: در حال حاضر شهرستان ملایر دارای 30 مزرعه فعال پرورش ماهی است و انواع ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور در آنها پرورش داده می شود و برای 95 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
کارشناس شیلات اداره جهاد کشاورزی ملایر افزود: شیلات این شهرستان فعالیت خود را از سال 84 آغاز کرده و سالانه حدود 800 میلیون ریال تسهیلات به این بخش پرداخت می شود.
نوروزی یادآور شد: با توجه به رشد روز افزون جمعیت و تغییرات غذاهای رژیمی، نیاز به افزایش تولید و صید ماهی بیشتر از گذشته احساس می شود.
نظر شما