به گزارش خبرگزاری مهر، مهناز شفیعی؛ مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری کارگاه تحریر خیال در مورد این اردوی عکاسی گفت: توانمندی های ایران باید با هنر که زبانی بدون مرزهای جغرافیایی است بیان شود و در میان هنرها عکس از آثاری است که بی واسطه و با کمترین تحریف پیام را در کوتاه ترین زمان به مخاطب منتقل می کند و برای بیان آن نیازی به زبان خاصی نیست.
وی افزود: سد سازی از ابتدا برای ایرانیان اهمیت بسیاری داشته و اکنون که مهندسان ایرانی توانسته اند در این حرکت ملی و اقتصادی گام های مستقلی بردارند باید بیش پیش به آنها پرداخته شود و توانایی ها این مهندسان برای نسل های آتی ثبت و بازگو شود. که در این میان عکس از بهترین اسناد تاریخی خواهد بود.
مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری کارگاه تحریر خیال عنوان کرد: ما در ابتدا با همکاری روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و با حضور 11 تن از عکاسان برجسته ایرانی سد سیمره را عکاسی کردیم که عکاس های این هنرمندان عکاس پس از انتخاب به صورت نمایشگاه و کتاب عکس نفیس منتشر خواهد شد.
شفیعی ادامه داد: در این برنامه سه روزه عکاسان علاوه بر عکاسی از بخش های مختلف سد سیمره از مناطق گردشگری سیمره نزدیک به کرخه و همچنین ماه گرفتگی کامل روی این سد را ثبت تصویری کردند. که این بخش یکی از جذاب ترین بخش های سفر عکاسی بود.
نظر شما