به گزارش خبرنگار مهر، اصغر پرتوی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در خصوص ضعف و قوتهای توسعه دانشگاههای تکجنسیتی نمیتوان نظر علمی داد زیرا در این خصوص مطالعه روشمند و اصولی صورت نگرفته است
وی ادامه داد: برای رسیدن به یک نتیجه درست و منطقی نمیتوان بدون پژوهش و کارعلمی نظر قطعی داد از اینرو بهدلیل عدم انجام مطالعات لازم در رابطه با مزایا و معایب افزایش مؤسسات آموزش عالی به صورت تکجنسیی نمیتوان قضاوت قطعی در این مورد انجام داد.
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد زنجان در رابطه با نظر موافقان این طرح تصریح کرد: مطرح کردن مسائل شرعی و فرهنگی از مواردی است که موافقان این طرح ابراز میکنند که باید در این مورد بررسیهای بیشتری صورت گیرد. مخالفان طرح مذکور نیز مسائل شرعی را در چارچوب دانشگاه نمیدانند و آن را در قالب جامعه بیان میکنند همچنین حضور هر دو جنس کنار یکدیگر را برای رسیدن به بلوغ اجتماعی ضروری میدانند.
پرتوی با تأکید بر دادن حق انتخاب به دانشجو برای ورود به دانشگاه مورد علاقه خود گفت: اگر توسعه دانشگاه تکجنسیتی با دارا بودن امکانات آموزشی و رشتههای مختلف همراه باشد داوطلب میتواند حق انتخاب آزادانه داشته باشد و این امر بسیار مطلوب است.
وی افزایش و قدرتگیری این دانشگاه را برای رقابتپذیری و جذب دانشجوی خارجی مفید دانست و ابراز کرد: با نگاه بینالمللی کردن این دانشگاهها میتوان مخاطبان زیادی را از سایر کشورهای اسلامی جذب کرد و این امر میتواند گام بلندی در رسیدن به این مهم باشد. همچنین برای رسیدن به جایگاه علمی کشور در افق 1404 باید دیدگاه آرمانی خود را حفظ کرد به همین خاطر برای تحقق این امر باید متحمل هزینه و وقت شد تا به جایگاه واقعی در این زمینه رسید.
وی از سرمایهگذاری بهعنوان یک اصل مهم در تحقق توسعهیافتگی در شاخص علمی و آموزشی دانست و گفت: برای رسیدن به جایگاه نخست علمی در منطقه باید سرمایهگذاری کرد چرا که توسعه علمی منوط به سرمایهگذاری در این زمینه است همچنین باید با برنامهریزی و مدیریت مناسب و منطقی راه توسعه را هموار کرد زیرا در غیر این صورت به نتیجهای نخواهیم رسید.
نظر شما