به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه القناه، منابع اعلام کردند که جبهه های نیروهای غربی علیه معمر قذافی دچار شکاف شده است.
این منابع تاکید کردند: در حالی که ایتالیا خواستار توقف حملات جنگی است فرانسه به شدت با این موضوع مخالفت کرده و آن را به نفع قذافی برای احیای نیروهایش دانست.
منابع فوق همچنین اعلام کردند: نروژ از خروج خود از عملیات نظامی لیبی از اول آگوست خبر داده است. در آمریکا هم اجماعی درباره ادامه حضور نظامیان این کشور وجود ندارد.
از سوی دیگر "محمود شمام" سخنگوی شورای ملی انتقالی لیبی گفت: ما حتی در صورتی که ناتو از عملیات نظامی لیبی انصراف دهد به مبارزه تا آزادی همه اراضی لیبی از لوث قذافی ادامه خواهیم داد.
وی افزود: مردم لیبی صبور هستند و از معمر قذافی ترسی به دل راه نمی دهند حتی اگر ناتو عقب نشینی کند ما با چنگ و دندان جنگ را ادامه می دهیم و از انصراف ناتو نمی ترسیم.
شمام تصریح کرد: در تعیین سرنوشت ملتها این موازنه کلاسیک نیست که حرف اول را می زند بلکه قدرتهای روحی و معنوی نقش مهمتری دارند و مردم لیبی که طعم آزادی را چشیده اند عقب نشینی نمی کنند.
وی درباره تامین سلاح انقلابیون گفت: سلاحهای متوسط مانند آر پی جی را از کشورهای عربی وارد می کنیم و سلاحهای سبک را از کشورهای دیگر. بیشتر سلاحهای ما سبک است زیرا سلاحهای پیچیده نیاز به آموزش و زمان لازم دارد.
شمام با اشاره به عدم حمایت پولی از انقلابیون افزود: فقط کمکهای غذایی و دارویی و اندکی تسلیحاتی به ما شده است. بیشتر خارج نشینان به ما کمک مالی کرده اند. پولهای وعده داده شده از سوی کشورهای عربی، اروپایی و آمریکا به ما نرسیده است.
در جبهه دیپلماتیک انقلابیون توانستند که حمایت چین را به دست آورند.آنها تاکنون نظر حدود 15 کشور را به خود جلب کرده اند.
از سوی دیگر سازمان کنفرانس اسلامی هئیتی را به رهبری مهدی فتح الله برای میانجیگری به لیبی اعزام کرده است. این هئیت قرار است با انقلابیون و مسئولان رژیم معمر قذافی دیدار کند.
نظر شما