عبدالله کعبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خبرگزاری مهر به بی طرفی و انعکاس واقعی و بدون در نظرگرفتن جنبه های نامتعارف، فوق العاده مشهور است و اغلب نمایندگان مجلس نسبت به این خبرگزاری دید مثبتی دارند و در بسیاری از موارد در گزارش های خود به خبرها و گزارش های خبرگزاری مهر استناد می کنند.
وی با اشاره به اینکه خبرگزاری مهر موفق شده اعتمادی خاصی را از سوی اقشار مختلف نسبت به خود جلب کند، تاکید کرد: این اعتماد را رسانه به راحتی نمی تواند به دست آورد ولی با اعتقاد راسخ می گویم مهر به چنین موفقیت بی نظیری دست یافته است و به نظر من در شرایط فعلی یکی از اهداف مدیریت این خبرگزاری باید تقویت و ماندگار کردن چنین دیدگاهی است که مخاطبین نسبت به این رسانه دارند.
نائب رئیس کمسیون انرژی مجلس عنوان کرد: به روز بودن و پیگیری اخبار هم یکی دیگر از موارد عالی خبرنگاران مهر است که توانسته برخی مشکلات را به خوبی ریشه یابی کند و تا حل و رفع شدن آنها پیش برود.
کعبی در خصوص یکی از بهترین اقدامات خبرگزاری مهر در مدت اخیر گفت: جدا شدن صفحات استانها به صورت جداگانه یکی از کارکردهای موفقیت آمیز خبرگزاری مهر در مدت اخیر بوده است که توانسته است اثرگذاری خود را به کل استانها تعمیم دهد و به قول معروف در مسائل استانهای نیز ریز شود که این موضوع در مدتی که این طرح اجرا شده در استان خوزستان به خوبی قابل مشاهده است.
نظر شما