۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۱۴

عباسی به مهر اعلام کرد:

کاهش دام مولد در سال‌های اخیر/ تامین 182هزار راس تلیسه برای روستائیان

کاهش دام مولد در سال‌های اخیر/ تامین 182هزار راس تلیسه برای روستائیان

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه 182 هزار راس تلیسه در اختیار روستائیان و دامداران قرار می گیرد، گفت: در 3 سال اخیر خشکسالی تعداد دام های مولد را کاهش داده است.

سعادت الله عباسی در گفتگو با مهر با بیان اینکه تلیسه مورد نیاز روستائیان و دامداران از داخل کشور تهیه می شود، گفت: برای تکمیل واحدهای نیمه فعال و غیرفعال نزدیک به 160 هزار راس تلیسه نیاز بود. البته برای کمک به روستائیان در جهت تولید شیر، گوشت، ایجاد درآمد و شغل باید این میزان تلیسه تامین می شد.

وی افزود: به منظور کاهش دام های کم بازده و حفظ ژن بومی کشور هم خرید گاوهای دو رگه در دستور کار قرار گرفت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: 182 هزار راس تلیسه برای روستائیان و دامداران خریداری می شود.

عباسی افزود: پس از یک دوره خشکسالی در کشور جمعیت مولد دام سبک کاهش یافته و به کشتارگاه ها فرستاده شده است که برای این منظور بهبود دام های سبک با تامین اعتبارات در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بهبود تغذیه و تولید مثل در دام های سبک بیان کرد: برای واحدهایی که نیاز به علوفه دارند و بهبود تغذیه دام ها اعتبارات قرض الحسنه در اختیار واحدها قرار می گیرد و بانک کشاورزی از محل منابع هدفمندی یارانه ها به تولید کنندگان دام سبک تسهیلات می دهد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: تسهیلات بهسازی و نوسازی دامداری ها هم از محل همین اعتبارات پرداخت می شود.

کد خبر 1342954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha