۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۹:۵۱

حجت الاسلام اژه ای:

آشنایی با عاملان هفتم تیر از تکرار حوادث اینچنینی جلوگیری می کند

اصفهان - خبرگزاری مهر: برادر شهید علی اکبر اژه‌ای گفت: آشنایی بهتر با عواملی که منجر به بروز چنین فاجعه ای شد از تکرار حوادث مشابه آن در کشور جلوگیری می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، حجت الاسلام مهدی اژه ای ظهر جمعه در جمع خبرنگاران به مناسبت سی امین سالگرد شهدای هفتم تیر با بیان اینکه در سال 1360 گروهک منافقین، سازمانی ‌داخلی به نظر می رسید که به لحاظ تشکیلاتی و فکری شاخه ای از تفکر لیبرالیستی نهضت آزادی و افکار مارکسیستی حزب توده بود، تصریح کرد: سرنخ این تشکیلات در چنگال استکبار جهانی و آمریکا بود و مهمترین برنامه آنها ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است.

 وی تاکید کرد: آشنایی بهتر با عواملی که منجر به بروز چنین فاجعه ای شد از تکرار حوادث مشابه آن در کشور جلوگیری می کند.

برادر شهید اژه‌ای که از شهدای هفتم تیر است، اظهار داشت: بازگو کردن فاجعه هفتم تیر با اطلاع رسانی و بیان دقیق برای افکار عمومی جامعه را در مقابل حوادثی از این قبیل واکسینه می کند.

وی یادآور شد: رسانه های مکتوب، خبرگزاری ها و صدا و سیمانقش مهمی در آگاه سازی افکار عمومی از واقعه هفتم تیرماه سال 60 دارند.

حجت الاسلام اژه ای افزود: باید با تبیین دقیق حادثه هفت تیر و نقش منافقین و افکار التقاطی آنها در این فاجعه،‌جوانان را با جریان نفاق و خیانت های انها به مردم ایران اسلامی بیشتر آشنا کرد.

وی تاکید کرد: در این راستا همچنین باید ترفندهای دشمن، تفسیرهای بیگانه و عواملی که موجب نفوذ افرادی از این گروهکها در ارگانها می شود، شناسایی شوند.

کد خبر 1343073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha