به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام صبح شنبه استانداری گلستان، علی نیکزاد در جریان بازدید از عملیات اجرایی تجهیز فرودگاه کلاله افزود: با اتمام عملیات اجرایی سه پروژه، تا دهه فجر امسال فرودگاه کلاله آماده بهره برداری می شود.
وی افزود:روکش باند فرودگاه، تکمیل ترمینال و برج مراقبت از جمله این پروژه ها محسوب می شوند و پروژه های مذکور تا دهه فجر امسال به پایان خواهند رسید.
وزیر مسکن و شهرسازی در خصوص وعده هایی که در سفر قبلی خود به شهرستان کلاله داده بود، اظهار داشت: برای دیواره سازی احداث محور ارتباطی کلاله همچنین تملک زمین و احداث ساختمان دو مسجد درمجتمع 480 واحدی مسکن مهر کلاله اعتبار لازم تامین شده و به حساب سازمان مسکن و شهر سازی استان گلستان واریز شده است.
رئیس سازمان مسکن و شهر سازی گلستان نیز گفت: برای اجرای پروژه های مذکور در مجتمع 480 واحدی مسکن مهر کلاله نقشه ها تهیه و جانمایی نیز شده است.
پرهام جانفشان افزود: با انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی پروژه ها بزودی آغاز خواهد شد.
شهرستان کلاله در شرق گلستان واقع شده است.
نظر شما