به گزارش خبرگزاری مهر، تراب محمدی از برنامه ریزی برای تبدیل مناطق نمونه گردشگری لیقوان و دامنه های سهند به پایگاه اصلی منطقه برای جذب گردشگران خبر داد.
وی هدف از اجرای این طرح را ایجاد منطقه ای با رویکرد گردشگری ورزشی دانست و گفت: این مناطق با دارا بودن ویژگی های خاص و منحصر به فرد می توانند باعث جذب گردشگران ورزشی و طبیعت گردان شوند.
محمدی اضافه کرد: فعالیت دسته بندی شده 12 پروژه در این مناطق که در دو فاز و در طول شش سال اجرایی می شود موجب رشد زمینه های مختلف گردشگری در منطقه خواهد شد.
وی افزود: پیست اسکی 200 هکتاری با ارتفاعی معادل دو هزار و 400 تا سه هزار و 400 متر با چهار خط تله اسکی که در فدراسیون جهانی به ثبت رسیده، می تواند میزبان مسابقات جهانی این رشته باشد.
تراب محمدی یادآور شد: ساخت هتل و سالن های سمینار مجهز، مراکز تفریحی و مجموعه آب گرم در این منطقه برای استفاده علاقمندان و گردشگران داخلی و خارجی پیش بینی شده است.
وی همچنین اظهار داشت: احداث دهکده سلامت با امکانات آب درمانی، گیاه درمانی، ماساژ درمانی، طبیعت درمانی و استراحت و آمادگی قبل و بعد از عمل های جراحی از دیگر ویژگی هایی است که منطقه زیبا و خوش آب و هوای دامنه سهند میزبان آن خواهد بود.
محمدی وجود پنیر و محصولات لبنی منحصر به فرد لیقوان که شهرتی فرا ملی دارند را از جاذبه های گردشگری این منطقه دانست و گفت: این محصولات علاوه بر افزایش حضور گردشگران می تواند به اشتغال زایی در منطقه نیز منجر شود.
وی هچنین کمپ اقامتی، هتل، مجتمع آب درمانی، تله کابین و باغ ویلا را از مهمترین زمینه های سرمایه گذاری دره لیقوان دانست و گفت: کمپ اقامتی، مجتمع آب درمانی، تله کابین، هتل باغ ویلا، مجنمع تفریحی توریستی، اسب سواری و سبز راه انواع تاسیسات قابل اجرا بر اساس مطالعات در این دو منطقه هستند.
دبیر کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری یادآور شد: کوه زیبای سهند، پیست اسکی سهند، چشمه های آب گرم، روستای و دره زیبای لیقوان و منطقه هربی و بیرق از دیگر جاذبه های گردشگری در محدوده دامنه های سهند هستند.
نظر شما