به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش "میخواهم میوسوو را ملاقات کنم" عنوان نمایش جدیدی نوشته تامارا دالمات است که به تازگی در تالار اصلی مجموعه به کارگردانی محمود عزیزی ساعت 19:30 با مدت زمان 130 دقیقه و قیمت بلیت 10 هزار تومان روی صحنه رفته است.
مهوش افشار پناه ، الهام پاوه نژاد، مسعود دلخواه، بهاره رهنما، خسرو شهراز، فرو غ قجابگلی، فرزین صابونی، مهشاد مخبری و داریوش موفق بازیگران این نمایش هستند.
در تالار چهارسو نمایش "جیرهبندی پر خروس برای سوگواری" نوشته و کار علی نرگسنژاد با بازی پانتهآ پناهیها، صابر ابر و هانیه توسلی است که هرروز غیر از شنبهها ساعت 20 به مدت 60 دقیقه و قیمت بلیت 7000 تومان میزبان علاقمندان تئاتر است.
نمایش "بادها برای که میوزند" نوشته و کار چیستا یثربی هم ساعت 19:15 با مدت زمان 85 دقیقه و قیمت بلیت 7000 تومان در تالار قشقایی روی صحنه میرود. حسین کشفی اصل و سوسن پرور بازیگران این نمایش هستند.
در تالارسایه نمایش "ماه زدگان" نوشته علی دنیوی ساروی به کارگردانی بهرام تشکر ساعت 18:45 با مدت زمان 60 دقیقه و قیمت بلیت 7000 تومان روی صحنه میرود. بهنام تشکر، سام کبودوند و تینو صالحی به عنوان بازیگر در این نمایش حضور دارند.
کارگاه نمایش هم با نمایش "سوکاریس" نوشته عباس عبداللهزاده به کارگردانی حمید رضا فلاحی و بازی ملیحه کیا دربند سری، علیرضا ناصحی، امیر کربلاییزاده و حمید رضا فلاحی ساعت 18 پذیرای علاقمندان تئاتر با قیمت بلیت 5000 تومان خواهد بود.
نظر شما