۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۰۶

سعیدی:

برخورد جدی با حاشیه نشینی در کرمان ضروری است

برخورد جدی با حاشیه نشینی در کرمان ضروری است

کرمان - خبرگزاری مهر: فرماندار کرمان برخورد با حاشیه نشینی در کرمان را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام سعیدی صبح شنبه در جلسه ستاد حاشیه نشینی کرمان ضمن اشاره به ضرورت برخورد با حاشیه نشینی در کرمان اظهار داشت: اقداماتی طی چند روز اخیر برای برخورد با این پدیده انجام داده ایم که امیدواریم در راستای کنترل وضعیت کونی تاثیر گذار باشد. 

سعیدی با اشاره به اینکه وسعت حاشیه نشینی در کرمان به دلیل ساخت و سازهای غیر مجاز است ابراز داشت: افراد سودجو زمین های دولت و یا زمین هایی با کاربری غیرمسکونی در اطراف شهر را به مردم می فروشند و اقدام به فریب آنها می کنند.

وی با بیان اینکه با برنامه ریزی های انجام شده درصدد رفع این مشکل هستیم گفت: حاشیه نشینان به صورت غیر مجاز و بدون پرداخت هیچ هزینه ای از خدمات شهری نظیر آب، برق استفاده می کنند.

رئیس ستاد حاشیه نشینی کرمان گفت: در بازدید هوایی که به همراه استاندار از حاشیه شهر انجام شد مسئولین با وسعت و دلایل گسترش این پدیده آشنا شدند که این امر تاثیر بسزائی در حل این معضل دارد.

وی گفت: کمربند سبز کرمان یکی از برنامه هایی است که به منظور جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی ایجاد می شود و به زودی با انجام بازدیدهایی از نقاط مختلف حاشیه شهر اقدامات اولیه ایجاد کمربند سبز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

کد خبر 1343563

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha