به گزارش خبرنگار مهر، ایرج بصیری در شورای آموزش و پرورش همدان گفت: آموزش و پرورش استثنایی هفت گروه از افراد با نیازهای ویژه را که شامل نابینایان، اختلالات جسمی حرکتی، کمتوان ذهنی، اختلالات رفتاری، ناشنوا و چند معلولیتی هستند تحت پوشش قرار داده است.
وی افزود: استان همدان 36 مدرسه استثنایی دارد که 11 مدرسه در شهر همدان قرار دارد.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی استان همدان در ادامه افزود: روشن نبودن وضعیت اردوگاه دانشآموزی امیرالمؤمنین(ع) از جمله مشکلات این بخش است.
وی با اشاره به اینکه به دلیل نداشتن مجوز ساخت، مجوز حمل مصالح به این مکان نیز صادر نمیشود، گفت: مسئولان باید برای رفع سریعتر این مشکل اقدام کنند.
بصیری عنوان کرد: احداث خوابگاه دانشآموزی، سالن ورزشی، تخریب و بازسازی مدرسه ساعی و بنفشه، کمبود فضای آموزشی و لزوم تسریع در تکمیل پروژه مدرسه استثنایی شهرک شهید بهشتی از جمله مسائل و مشکلات این اداره است.
122میلیارد تومان در احداث امکانات آموزشی همدان هزینه می شود
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان نیز در این جلسه گفت: 122 میلیارد تومان اعتبار برای احداث و ساخت استخر، سالن ورزشی، نمازخانه، سیستمهای گرمایشی و تجهیز هنرستانها در نظر گرفته شده است که در طول سه سال باید هزینه شود.
ابراهیم امینی فرد گفت: احداث پنج مجتمع آموزشی حیات طیبه با طراحی و معماری ایرانی اسلامی در دستور کار است و پروژههای تخریب و بازسازی نیز در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه باید 30 پروژه مقاومسازی در تابستان امسال به انجام برسد، گفت: مدارس یک طبقه آجری نیز باید در مدت سه ماه مقاومسازی شوند.
امینی گفت: در سال جاری مبلغ 55 میلیارد و 800 میلیون تومان برای تکمیل پروژههای نیمهتمام استان همدان در بخش آموزشی اختصاص یافته است.
نظر شما