۶ تیر ۱۳۹۰، ۸:۵۱

خدادادی در گفتگو با مهر:

دوسوم محکومان اردبیل جرم مواد مخدر دارند

دوسوم محکومان اردبیل جرم مواد مخدر دارند

اردبیل - خبرگزاری مهر: معاون دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: دو سوم از زندانیان استان اردبیل را مجرمان مواد مخدر تشکیل داده اند.

یوسف خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه مواد مخدر جزو بحرانهای پنجگانه جهانی محسوب می شود اظهار داشت: این موضوع در کشور ما بعد از معضل بیکاری دومین بحران است.

وی عنوان کرد: مواد مخدر محور تکامل و انسانیت یک جامعه را مورد تهدید قرار می دهد و قانون نیز به جد با عوامل آن برخورد می کند.

معاون دادستان عمومی و انقلاب اردبیل تصریح کرد: در جلوگیری از شیوع مواد مخدر در جامعه باید سه مقوله مقابله، درمان و پیشگیری متوازن اعمال شود.

خدادادی افزود: اگر روی هر کدام از این مقوله ها به تنهایی کارشود هیچ گونه موفقیتی حاصل نمی شود.

کم کاری در درمان و پیشگیری از مواد مخدر

وی تصریح کرد: در زمینه مقابله، جامعه ما از نیروی های انتظامی گرفته تا دادگستریها با اراده جدی عمل می کنند ولی در بحث پیشگیری و درمان، آن چنان کار نشده است.

معاون دادستان عمومی و انقلاب اردبیل افزود: تبدیل شدن مواد مخدر از سنتی به صنعتی و شیمیایی و کاهش سن معتادین نشان می دهد که آن گونه که باید مسئله پیشگیری در جامعه ما اتفاق نیفتاده است.

خدادادی فرهنگ سازی توجه والدین به فرزندان و دوری از تبلیغات سوء ماهواره های غربی را بهترین راه حل پیشگیری از روی آوردن به مواد مخدر دانست.

این مقام قضایی با بیان اینکه مواد مخدر یک نوع استعمار برای جامعه و جوانان محسوب می شود اضافه کرد: با هماهنگی دستگاههای فرهنگی سعی می شود از شیوع این آسیب خانمانسوز جلوگیری شود.

وی استان اردبیل را نسبت به سایر استانها در زمینه مواد مخدر سالم معرفی کرد و افزود: با توجه به مرزی بودن این استان هر سال بخش مهمی از اعتبارات برای ایجاد موانع ورود قاچاق مواد هزینه می شود.

معاون دادستان عمومی و انقلاب اردبیل از کشف 20 کیلو گرم مواد مخدر در سه ماهه اول امسال خبر داد و افزود: در سال گذشته سه قاچاقچی مواد مخدر محکوم به قصاص نفس شدند و حکم چند متهم نیز بزودی اجرا می شود.

کد خبر 1345145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha