وحید ضرغامی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این باشگاه ها در 50 شهر و 50 روستای استان مرکزی با حضور روحانیان مستقر طرح هجرت و روحانی اعزامی از قم اداره می شوند.
کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه فعالیت این باشگاه ها از چهار تیر سال جاری آغاز شده است و بعد از ایام اوقات فراغت و در طول سال فعالیت این مراکز فرهنگی آموزشی ادامه می یابد.
ضرغامی اضافه کرد: پاسخگویی به شبهات دینی، عرضه اینترنتی محصولات فرهنگی، سایت های اطلاع رسانی رهنما، سیستم تلفن گویای ندای آسمانی، پیامک و گفتمان مکتوب از برنامه های یکپارچه و هماهنگ شده این باشگاه هاست.
وی ادامه داد: گفتمان اندیشه جوان، گفتمان دینی، تهیه نشریات فرهنگی، تهیه روزنامه دیواری، تشکیل حلقه های معرفت، بازدید از اماکن تاریخی، میثاق با شهدا، برگزاری اردوهای یک روزه، دیدار با اساتید حوزه و دانشگاه و مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه های باشگاه فرهنگی جوان است.
کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه این برنامه ها به صورت یکپارچه در باشگاه های فرهنگی جوان استان برگزار می شود، اظهار کرد: برنامه های فرهنگی و آموزشی باشگاه های جوان بعد از اوقات فراغت نیز به صورت مستمر و زمان بندی شده در طول سال اجرا می شوند.
ضرغامی اضافه کرد: در سال گذشته پنج هزار و 700 نفر از جوانان تحت پوشش فعالیت های اوقات فراغت این اداره کل قرار داشتند که در سال جاری به شش هزار نفر رسید.


نظر شما