به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، هزاران نفر از شهروندان مراکش روز گذشته با ریختن به خیابان های این کشور هم نظر موافق و هم مخالفت خود را با اصلاحات پیشنهادی محمد ششم پادشاه مغرب اعلام کردند.
این اعتراضات درست یک هفته پیش از همه پرسی اول جولای صورت می گیرد که قرار است درباره قانون اساسی پیشنهادی پادشاه صورت می گیرد.
پادشاه مغرب در یک نطق تلویزیونی در 17 ژوئن پس قانون اساسی جدید را اعلام کرد که عنوان شده که حقوق و آزادی های بیشتری در آن گنجانده شده است.
مخالفین این پیشنهاد می گویند که قانون اساسی جدید قدرت پادشاه را کم نکرده و وی همچنان در قانون اساسی جدید هم فرمانده ارتش تلقی می شود.
بر اساس قانون اساسی جدید که از سوی یک کمیسیون انتخاب شده از پادشاه تدوین شده، نخست وزیر و پارلمان قدرت فزاینده ای خواهند داشت اما معرفی نخست وزیر بر عهده پادشاه خواهد بود.
در پی این تحولات بین طرفداران و مخالفان پادشاه در شهرهای مختلف مغرب درگیری صورت گرفت که این درگیر ی ها به زخمی شدن چند نفر منجر شد.


نظر شما