۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۱

صدرایی:

معماری اسلامی بر دیوار امامزاده محمد (ع) نقش می بندد

معماری اسلامی بر دیوار امامزاده محمد (ع) نقش می بندد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر منطقه 5 شهرداری کرج گفت: دیوار قدیمی ضلع غربی امامزاده محمد (ع) واقع در خیابان انقلاب حصارک تخریب و دیوار جدیدی منقش به طرحهای معماری اسلامی جایگزین آن می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین صدرایی افزود: این دیوار که 570 متر طول دارد در اجرای طرح جدید به کاشی کاری نقوش اسلامی و نرده های گره کاری شده طرح اسلامی مزین می شود.

وی عنوان کرد: این اقدام با همکاری و تعامل با اداره اوقاف کرج و ورود به اراضی امامزاده محمد (ع) با هدف جایگزینی دیوار قدیمی و گلی این امامزاده با دیواری با سبک و سیاق اسلامی صورت می گیرد.

صدرایی هزینه احداث دیوار جدید این امامزاده را 600 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: این اعتبار از محل اعتبارات منطقه ای تامین شده است.

این مسئول در ادامه به تعریض خیابان انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: اصلاح هندسی، تعریض و اقداماتی جهت زیباسازی این مسیر از جمله کارهایی است که به واسطه ورود به اراضی امامزاده محمد (ع) و دیوار کشی جدید انجام می گیرد.

مدیر منطقه 5 شهرداری کرج گفت: اعتبار مورد نیاز برای اصلاح هندسی خیابان انقلاب 300 میلیون تومان است.

صدرایی به آسفالت مسیر ذکر شده نیز اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات فوق ضمن جلب رضایت شهروندان منطقه موجب زیبا شدن منظر شهر نیز می شود.
 
 
 

کد خبر 1345647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha