۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۵

نشست "عشق و زیبایی در عرفان حافظ" برگزار می‎شود

نشست "عشق و زیبایی در عرفان حافظ" برگزار می‎شود

نشستی در مورد عشق و زیبایی در اشعار و عرفان حافظ با حضور دکتر فردیدعباسی زاکانی چهارشنبه 8 تیر در سرای اهل قلم برگزار می‎شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست به سه اصطلاح عرفانی حسن و حزن و عشق و رابطه عشق با روح و همچنین رابطه عشق با عاشق و معشوق در عرفان حافظ پرداخته می‏شود. همچنین واژه‏های رمزگونه خط و خال و ابرو و نظربازی حافظ و همچنین رند و مستی در اشعارش مورد بحث قرار خواهند گرفت.

در این نشست واسطه فیض و قاعده لطف الهی در عرفان حافظ مورد بررسی قرار می‎گیرد. نکته دیگر اینکه اصطلاحات رمز گونه‏ای که در اشعار حافظ است مانند آستان لامکان، خرابات، پیر مغان و موت اختیاری اینها نیز بررسی می شوند .

این نشست روز چهارشنبه 8 تیرماه در سرای اهل قلم با حضور دکتر فردید عباسی زاکانی استاد ادبیات عرفانی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات و دکتر علی محمد صابری استاد عرفان اسلامی تربیت دبیر مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم(ص) از ساعت 5 بعدازظهر برگزار می‏شود.

علاقمندان برای حضور در این نشست می‌توانند به سرای اهل قلم به نشانی به خیابان انقلاب اسلامی، خیابان برادران مظفر جنوبی، خیابان خواجه نصیرشماره 2 مراجعه کنند. 

کد خبر 1345738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha