۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۲

فعالیتهای بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه تشریح شد

فعالیتهای بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه تشریح شد

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه گفت: با ورود روزانه حدود پنج هزار زائر ایرانی به مکه مکرمه، عملیات عمره مفرده از ماه رجب به دوره اوج خود رسیده و تاکنون بیش از 600 هزار ایرانی جهت انجام مناسک عمره وارد سرزمین وحی شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام مرتضی خادمی دستجردی با اشاره به اقدامات بعثه رهبری در مکه مکرمه گفت: در سال جاری تاکنون برنامه ها با موفقیت انجام شده است و این موفقیت مدیون هماهنگی و تلاش همه نیروها و الطاف خدای بزرگ بوده است.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه افزود: برگزار جلسات انس و معرفت در  هتل ها،  انجام مراسم های باشکوه دعای روح بخش کمیل و دعای ندبه، همایش های متعدد برای قشرهای مختلف زائران بیت الله الحرام و به ویژه دانشجویان و دانش آموزان و همایشهای ویژه کاروان های اهل سنت از جمله برنامه های زائران ایرانی در مکه مکرمه بوده است.
 
حجت الاسلام خادمی گفت: برگزاری زیارت دوره ویژه و مکه شناسی مصور برای دانشگاهیان و طلاب،  جلسات هم اندیشی با نخبگان و تشکیل حلقات قرآنی در مسجد الحرام و برنامه های پرسش و پاسخ و مسابقات، گردهمایی روحانیون و مدیران و مسئولین فرهنگی هتلها را دیگر برنامه های بعثه رهبری در مکه مکرمه بوده است.
 
وی افزود: با ورود روزانه حدود پنج هزار زائر ایرانی به مکه مکرمه، عملیات عمره مفرده از ماه رجب به دوره اوج خود رسیده و تاکنون بیش از 600 هزار ایرانی جهت انجام مناسک عمره وارد سرزمین وحی شده اند.
کد خبر 1345779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha