۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۸:۵۴

نقیبی خواستار شد:

جاده اسپورد به تاکام ساری چهاربانده شود

جاده اسپورد به تاکام ساری چهاربانده شود

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی استان مازندران از مسئولان راه و ترابری خواست تا نسبت به چهاربانده کردن جاده ورودی اسپیورد به تاکام مرکز استان اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز نقیبی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید مسئولان شهری ساری از جنوب شهر ساری افزود: این مسیر جزو برنامه پنج ساله اداره کل راه و ترابری استان بوده که در صورت محقق شدن در سال پنجم ورودی اسپورد تکمیل شده بود.

وی اظهار داشت: کار آزادسازی 45 متری این پروژه انجام شده و اعتبار تامین شده این پروژه 17 میلیارد و 300 میلیون تومان برآورد شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری گفت: به زودی معاون وزیر راه به ساری سفر می کند تا نسبت به تخصیص اعتبار برای پروژه کمربندی شمالی اقدام کند.

سید محمد آقامیری، رئیس کمیسیون بودجه و مالی شورای شهر ساری افزود: با توجه به اینکه اهالی ورودی اسپورد از تصادفات مستمر در این منطقه اعتراض داشته اند تصمیم بر آن شد تا پروژه چهاربانده کردن اسپورد به تاکام انجام شود.

وی افزود: در ایام تعطیلات آخر هفته این محدوده از شدت ترافیک مسدود است.

آقامیری گفت: سد سلیمان تنگه و عرصه های جنگلی و صنایع چوب و کاغذ و راه دسترسی به سمت ذغالچال و موارد دیگر عاملی شد که از اداره راه و ترابری بخواهیم عملیات پروژه را انجام دهد.

آقامیری تصریح کرد: از این منطقه تا کیاسر 70 کیلومتر فاصله ارتباطی است که اگر هرسال دو کیلومتر بازسازی می شد امروز مشکلی نداشتیم.

کد خبر 1345966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha