پرویز شیخ طادی به خبرنگار مهر گفت: قطع شدن جشنواره فیلم کودک، قطع شدن تنفسی مصنوعی است که هر سال برای احیای سینمای کودک اتفاق میافتد، راه احیای سینمای کودک توجه مسئولان به نقش این سینما و تغییر نگرش به کودکان است. هر نوع جشن میتواند به رونق این سینما کمک کند.
وی ادامه داد: مدیران سینمایی هرگز در هیچ دورهای انگیزهسازی برای فیلمسازان نکردهاند، فیلمسازان سینمای کودک خود علاقمند بودهاند که برای بچهها فیلم بسازند. این علاقه که در قالب طرح و فیلمنامه به دست آنان رسیده است دربارهاش فکر کرده و برنامهریزی کردهاند.
شیخ طادی افزود: به همین دلیل در مقطعی فیلمسازی برای مخاطب کودک و نوجوان رشد کرده و در مقطعی افت داشته است، اما در سالهای اخیر سینمای کودک زیر چرخهای نظام سرمایهداری له شده است، قانون سینما عرضه و تقاضا شده است، شاخصهای ارزش را این قانون تعریف میکند و سینمای کودک در این شرایط از بین رفته است. در این شرایط هر تجربهای که به سرگرمی و تجارت منجر نشود، شکست میخورد.
کارگردان فیلم سینمایی "شکارچی شنبه" گفت: در فضای موجود فیلمی که لودگی در آن نباشد محکوم به دیده نشدن است، مسئولان سینمایی به سینمای کودک فکر نمیکنند، به این دلیل که موضوعهای دیگری برای فکر کردن وجود دارد، جشنواره فیلم کودک هم در مقطعی برگزار میشود تا نامی از این جشنواره باقی بماند، پشتیبانی و تدارکی جدی برای کودکان و نوجوانان وجود ندارد و تا این گروه سنی به دغدغه مدیران تبدیل نشوند نمیتوان امیدوار بود که سینمای کودک رشد کند.
نظر شما