قاسم محمدنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این تعداد پنج مورد، مطالعه طرح فاضلاب بوده و یک مورد هم که به صورت ملی هزینه شده، اجرای طرح فاضلاب بود.
به گفته وی، 60 پروژه دیگر، مربوط به آبرسانی به روستاهای استان بوده که همه این ها سال گذشته انجام و به پایان رسید.
وی با اشاره به این که سال گذشته پرداخت 189 هزار و 955 میلیون ریال، به این شرکت، برای طرح ها مصوب شده بود، تصریح کرد: اما تنها 76 درصد کل مصوبه برابر با 144 هزار و 749 میلیون ریال تخصیص یافت.
وی ادامه داد: سال گذشته 8 حلقه چاه، حفر و لوله گذاری شد، 11 حلقه چاه تجهیز، 11 حلقه دیگر لایروبی و 11 دهنه نیز بهسازی چشمه صورت گرفت.
محمدنژاد در ادامه گفت: همچنین سال گذشته 7 ایستگاه پمپاژ شد، 103 کیلومتر خط انتقال آب صورت گرفت، 211 کیلومتر شبکه توزیع آب انجام شد و مخزن هائی به میزان 2 هزار و 550 مترمکعب نیز نصب شد.
معاون طرح و توسعه شرکت آبفار گلستان افزود: در استان گلستان 86 روستا اصلی که دارای کد هستند، فاقد آب شرب سالم هستند که در این روستاها 5 هزار و 891 خانوار با 28 هزار و 707 نفر زندگی می کنند که 32/4 درصد کل جمعیت شهرستان های استان می باشند.
به گفته محمدنژاد، همچنین 22 روستا که فاقد کد اصلی نیز هستند از نعمت آب شرب سالم برخوردار نیستند.
وی با اشاره به سرانه موجود آب در کشور گفت: این میزان 2 هزار مترمکعب است و در استان گلستان به 1600 مترمکعب رسیده که نشان می دهد استان، جزو استان هائی با کمبود آب محسوب می شود.
وی یادآور شد: برآورد پتانسیل منابع آبی استان شامل آبهای زیرزمینی و سطحی 2 میلیارد و 485 میلیون مترمکعب است که این میزان جوابگوی کفاف نیاز آبی با توجه به میزان مصرف در بخش های مختلف نیست.
نظر شما