به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا فولادگر عصر شنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه و خبرنگاران بیان داشت: یکی از مهمترین قوانین سال جدید مجلس تصویب قانون بودجه سال 90 کشور بود که با تصویب آن در مجلس در اواخر اردیبهشتماه به منظور اجرا به دولت ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه به دلیل تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه به مجلس و استفاده از تن خواه در دو ماه نخست سالجاری، دولت باید تا پایان سالجاری این مبلغ را با خزانه تسویه کند، گفت: اختصاص یک میلیارد دلار بابت بدهی دولت در مورد جوایز صادرات و ضرورت ضمانت صادرات از جمله نکات برجسته در قانون بودجه سال 90 کشور است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افزایش تسهیلات ارزی بخش غیردولتی به میزان پنج میلیارد دلار، افزایش چشمگیر بودجه بخش سلامت به سه میلیارد دلار از محل افزایش درآمد صادرات نفت و میعانات گازی از دیگر نکات برجسته قانون بودجه سالجاری است.
وی گفت: با توجه به اینکه تشکیل صندوق توسعه ملی در برنامه پنجم توسعه کشور نهایی شد، با افزوده شدن 19 میلیارد تومان مصوبه مجلس به 11 میلیارد تومان دولت، منابع این صندوق تا پایان امسال به 30 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
فولادگر بیان داشت: منابع صندوق توسعه ملی فقط به منظور استفاده در بخش غیردولتی، عمومی و تعاونیها استفاده خواهد شد.
وی سهم موسسات غیردولتی و عمومی برای استفاده از منابع این صندوق را به منظور پروژههای عمرانی و سرمایهگذاری را 20 درصد عنوان کرد و گفت: بر اساس بند 28 بودجه سال 90 به منظور حمایت از تولید و اشتغال، به بانکها موسسات مالی دارای مجوز اجازه داده شده اصل و سود تسهیلات سر رسید شده و معوقات واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی که برای بازپرداخت دچار مشکل شدهاند، برای یکبار تا پنج سال تقسیط کنند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس بیان داشت: اختصاص بودجه برای جبران بدهیهای وزارت نیرو به میزان پنج هزار میلیارد تومان تعیین شد و این در حالیست که بدهی وزارت نیرو به شرکتهای پیمانکاری هشت هزار میلیارد تومان است.
دولت 20 درصد سهم یارانه خود را به مردم بخشید
وی ردیف بودجه برای نوسازی ناوگان راهآهن کشور را یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: هشت هزار میلیارد تومان بابت بدهی دولت به صندوقهای بازنشستگی تخصیص یافته که از این محل میتوان بدهی صندوقهای بازنشستگی فولاد مبارکه و ذوبآهن اصفهان را نیز پرداخت کرد.
فولادگر اظهار داشت: دولت سهم 20 درصد خود را در قانون بوجه امسال در بخش یارانهها به مردم واگذر کرد که با 10 درصد اجازه کاهشی هم که در قانون در نظر گرفته شده است سهم مردم از یارانهها به 80 درصد افزایش یافت.
وی سهم تولید از اجرای قانون هدفمندی یارانهها را در سالجاری 20 درصد دانست و گفت: پیشبینی درآمد امسال دولت از محل اجرای قانون هدفمندی یارانهها 50 هزار میلیارد تومان است که 40 هزار میلیارد تومان آن صرف دولت و خانوارها خواهد شد.
رئیس کمیسیون اصل 44 مجلس اظهار داشت: با توجه به سهم 20 درصدی تولید از دریافت یارانهها، در سال 90 حدود 10 هزار میلیارد تومان هم به بخش تولید اختصاص خواهد یافت.
سه هزار میلیارد تومان به یارانه برق اختصاص یافت
وی ادامه داد: از 10 هزار میلیارد تومان سهم تولید سه هزار میلیارد تومان آن به منظور یارانه برق به شرکتهای تولید برق کشور پرداخت خواهد شد.
رئیس کمیسیون اصل 44 مجلسیان داشت: بر اساس قانون بودجه 90 دولت امسال بیش از 20 درصد اجازه افزایش قیمتها را ندارد.
وی با بیان اینکه طبق قانون بودجه سال 90، دولت تنها از محل افزایش قیمتها میتواند موجودی به صندوق یارانهها واریز کند، اظهار داشت: در سال گذشته در مواردی دولت از محلی غیر از محل افزایش نرخها پول به صندوق یارانهها واریز کرد که با پیشبینی قانونی امسال اجازه این اقدام به دولت داده نخواهد شد.
فولادگر تصریح کرد: عملکرد دستگاهها در سال 1389، غیرقانونی اعلام شدن طرح تامین آتیه نوزادان، فاصله گرفتن دولت از سند چشمانداز 20 ساله کشور از جمله موارد تخلف دولت شناخته شده است.
وی با بیان اینکه در عین اینکه باید در این فضا به روشنگری بپردازیم، نباید جریان انحرافی را به مسئله اصلی کشور تبدیل کنیم، افزود: وارد کردن مسائل عقیدتی از جمله دخالت امام زمان(عج) در اداره مسائل جاری کشور، تعیین زمان ظهور و تطبیق دادن شخصیتهای عصر ظهور از مصداقهای این جریان انحرافی در اعتقادات دینی بوده است.
وی محور دیگر این جریان انحرافی را در مطرح کردن مسئله ایرانگرایی و ملیگرایی در فضای فرهنگی کشور عنوان کرد و افزود: لیبرالیسم فرهنگی، مخالفت با طرحهای امنیتی و اجتماعی و میدان دادن به هنرپیشهها از دیگر دستاویزهای جریان انحرافی است که در همین راستا از تسامح دستاندرکاران فرهنگی کشور رنج میبریم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس اظهار داشت: در بعد سیاست داخلی کشور، لیبرالیسم فرهنگی در کنار رادیکالیسم سیاسی قابل جمع نیست و در دولت آنچنان حذف رقیب اوج گرفته که در این راستا دولت حتی برخی حامیان سرسخت و دیرینه خود را نیز حذف کرده است.
وی با اشاره به اینکه حذف و برخورد با رقبا یعنی رادیکالیسم سیاسی و دامن زدن به اختلافات، تصریح کرد: یکی از نمونههای این اقدامات بر سر کار آمدن ملکزاده به عنوان معاون وزیر امور خارجه کشور بود که با آن پروندههای حجیم تخلفات معرفی وی به این سمت از سوی وزیر خارجه جای پرسش و تعجب داشت.
فولادگر بیان داشت: در بعد سیاست خارجی و دخالت جریان انحرافی موازیکاریها در انتصاب برخی اشخاص مانند نماینده ویژه رئیس جمهور در خاورمیانه و مواردی از این دست، از جمله انحرافات در سیاست خارجی کشور از سوی این جریان بوده است.
وی ادامه داد: در بخش اقتصادی، افزایش رانتخواریها و بیانضباطیهای اقتصادی از جمله موارد دیده شده از سوی این جریان انحرافی در دولت بوده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتقادی که ما به رئیس جمهور به عنوان فردی که با مطرح کردن گفتمان خدمت و اصولگرایی رای آورد این است که چرا فردی که خود برای مبارزه با بیانضباطیهای اقتصادی کشور پیشقدم شده بود در حال حاضر اینگونه در برابر این جریان عمل میکند.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه بر اساس وظایف خود برخورد با این جریان انحرافی را دنبال میکند، اضافه کرد: باید با مطرح نکردن این جریان به عنوان مسئله اصلی کشور در عین حال نظارت بر اقدامات این جریان پیگیری میشود و مجلس در مورد این مسئله حساسیتهای خود را در زمان تصمیمگیریها اعمال میکند.
فولادگر در ادامه این نشست خبری به دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب در خردادماه سالجاری اشاره کرد و افزود: مسئله مهمی که رهبر معظم انقلاب در این دیدار بر آن تاکید داشتند، حفظ همدلی بین قوا بود که در همین راستا در این مدت مجلس سعی کرد برخی از موضوعات به سطح جامعه کشانده نشود.
وی ادامه داد: بر اساس نظرات رهبر معظم انقلاب دولت باید بدون بهانهجویی قانون را اجرا کند و مجلس هم در صدد باشد به گونهای قانونگذاری کند که برای دولت قابل اجرا باشد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در توصیههای خود به مجلسیان بر رعایت اخلاق و ادب در صحن مجلس تاکید فرمودند و اشاره داشتند اگر فردی در مجلس صحبت میکند باید شان وی از سوی نمایندگان حفظ شود.
وی اظهار داشت: ایشان در ادامه سخنان خود این نکته را خاطرنشان کردند که با وجود اینکه انتقاد حق مجلس است نباید این انتقادات جنبه خصمانه به خود بگیرد بلکه در فضایی مشفقانه آن را مطرح کنند.
نظر شما