به گزارش خبرنگار مهر، علی مهدوی ظهر شنبه به مناسبت روز صنعت و معدن در دیدار مدیران صنایع و معادن با امام جمعه بروجرد که صبح شنبه در حسینیه اهل بیت برگزار شد اظهار داشت: تثبیت اشتغال در حوزه صنعت نیازمند سرمایه در گردش است.
وی افزود: اگر بخواهیم در بخش صنعت ومعدن تثبیت اشتغال داشته باشیم باید از هزینه منابع مالی صنایع در دیگر بخشها جلو گیری آید.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان لرستان تصریح کرد: ما به ایجاد صنایع مادر چون سیمان، پتروشیمی و پالایشگاه نیاز داریم و در این زمینه نیز به جایگاه خوبی در استان رسیده ایم اما اولویت اول ما ایجاد شهرکهای تخصصی است.
مهدوی با بیان اینکه از نظر صنعت بروجرد جزء شهرهای اول استان لرستان است، یادآور شد: در حال حاضر یک هزار و 480 واحد صنعتی و نزدیک به 30 هزار شاغل در بخش صنعت و معدن در استان مشغول فعالیتند.
وی همچنین در رابطه با اهمیت احداث شهرکهای تخصصی در استان بیان داشت: در راستای برنامه پنجم به منظور بسط و توسعه شهرکهای تخصصی اولین شهرک در اشترینان بنام کارخانه سیلیکون برای تولید سنگ احداث شده است.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان لرستان ادامه داد: این شهرک در 6 فاز تعریف شده که با 2600 میلیارد تومان سرمایه گذاری فاز یک آن با 40 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرایی شدن است.
مهدوی با تاکید بر برخورداری ضریب توسعه پذیری استان در بخش صنعت افزود: ما استارت چهار شهرک تخصصی را در استان زده ایم و در این رابطه سرمایه گذاران پای کار آمده اند که با ایجاد آنها چیزی نزدیک به 13 هزار نفر در این شهرکها مشغو بکار می شوند.
وی با بیان اینکه حدود 5 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این شهرکها صورت می گیرد، عنوان کرد: در بخش صنعت و معدن کل سرمایه گذاری لرستان هزار میلیارد تومان بوده که یک جهش 50 درصدی در این بخش داشته ایم.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان لرستان افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیلهای قابل توسعه در استان، واحدهای تولیدی پس از طرح هدفمندی یارانه ها مشکلاتی برآنها وارد شد که انتظار می رود در این زمینه کمک شود.
مهدوی با بیان اینکه به لحاظ ارزش دلاری صادرات بخش صنعت 50 درصد رشد داشته ایم، گفت: صادرات در این بخش از 57 میلیون دلار به 84 میلیون دلار رسیده است که چشم انداز ما در این بخش روی 140 میلیون دلار است.
نظر شما