به گزارش خبرنگار اجتماعي خبر گزاري مهر دكتر اكرم افشار افزود: زندگي امروز چنان سرعت گرفته است كه انسانها فرصت انديشيدن و خلوت كردن با خود را از دست داده اند ، به همين علت براي رسيدن به آرامش روح از ابزارهاي كاذب و مخرب مانند مواد مخدر استفاده مي كنند.
وي ادامه داد: انسان يك شبكه هماهنگ از انرژي و احساسهاي لطيف است كه به محض ورود يك عنصر منفي و نامناسب دچار تغيير مي شود و اين عنصر منفي ،ميان روح متعالي و جسم دنيايي او فاصله ايجاد مي كند .
دكتر افشار گفت : اطراف وجود هر انسان را يك پوشش الكترومغناطيسي احاطه كرده است كه ورود يك عنصر منفي به اين ميدان آن را متاثر كرده و موجب انحراف وتخريب آن مي شود.
وي افزود: برخورد با هر عامل منفي مانند دود سيگار يا مشاهده تصاوير منفي مي تواند هاله انساني را دچار آسيب كند و موجب گرايش انسان به مسائل غير انساني و انحرافات اجتماعي شود.
وي ادامه داد : سرعت تحولات زندگي بشر امروز باعث شده انسان فرصت مراقبه از خويشتن و توجه به امورمعنوي را از دست بدهد و اين سرعت از سالهاي كودكي با وجود تلويزيون آغاز شده و با رقابت فشرده و پر شتاب كنكور و انتخاب شغل در سالهاي جواني ادامه مي يابد.
دكتر افشار گفت : اگر انسان دچار كثرت و جدايي از خويشتن شود ونتواند فاصله ميان روح و جسم خود را پر كند، دچار تخريب مي شود و زمينه گرايش او به انواع انحرافات فراهم مي شود.
وي افزود: براي پر كردن اين خلاء و رسيدن به آرامش دروني بايد بر ميزان آگاهي و دانايي انسانها از خويشتن افزوده شود تا بتواند در خلوت خود فرصتي براي تفكر در مورد ماهيت وجود خود به دست آورد .
وي ادامه داد : دانايي و آگاهي از خويشتن با بالا رفتن ميزان تحصييلات و دانش آكادميك متفاوت است ، زيرا آگاهي چيزي است كه روح انسان را صيقل مي دهد و او را به شناخت از خود نائل مي كند.
وي افزود: افراد ي كه در معرض آسيبهاي اجتماعي و انحرافهاي اخلاقي قرار گرفته اند ، مي توانند با روشهاي ساده اي به مراقبه از خويشتن بپردازند كه اين روشها با توجه فرد به تنفس خود كه اولين و حياتي ترين عامل زندگي است آغاز شده و به يك جريان درماني براي رسيدن به شناخت منتهي مي شود.
نظر شما