به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا پرستار شامگاه سه شنبه در جلسه مشترک کارگروه ماده 11 و ستاد حفاظت از منابع آب استان زنجان با بیان اینکه تاکنون 980 هزار هکتار از اراضی کشور تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است افزود: این میزان تا پایان سال 84 در حدود 490 هکتار بوده است که در دولت نهم 290 هزار هکتار و در دولت دهم تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری 204 هکتار انجام شده است.
وی با اشاره به تشکیل شورای آب کشور بعد از یک وقفه بلندمدت طی سال گذشته به دستور رئیس جمهور ادامه داد: در این شورا هزار و 280 میلیارد تومان اعتبار در این شورا اعتبار تصویب شد که که از این میزان 800 میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار تصویب شد.
پرستار با شاره به اختصاص تنها 10 تا 15 درصد از اعتبار تخصیص یافته به آبیاری تحت فشار در کشور طی سال گذشته افزود: با توجه به محدودیتهای اعتباری سال گذشته شاهد تخصیص کم اعتبار آبیاری تحت فشار بودیم که امسال با توجه به تشکیل شورای آب کشور و تاکید ویژه رئیس جمهور در خصوص تخصیص کامل اعتبارات این رقم تامین و به هیئت دولت ابلاغ شده است.
وی تبدیل 200 هزار هکتار از اراضی به اراضی آبیاری تحت فشار را از برنامه های مهم وزارت جهاد کشاورزی در طی سال 90 عنوان کرد و گفت: امسال اتفاق خوبی در حوزه اعتبارات آبیاری تحت فشار صورت گرفته که 85 درصد اعتبارات تخصیصی بلاعوض است.
مدیرکل دفتر امور آب و خاک کشاورزی معاونت آب و خاک و صنایع وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه استان زنجان جزو استانهای پیشرو در زمینه آبیاری تحت فشار است گفت: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته در حوزه جهاد کشاورزی این روند تدوام و سرعت بگیرید.
پرستار فعالیت استان زنجان در خصوص کارگروه ماده 11 و همچنین ستاد حفاظت از منابع آب را مطلوب عنوان کرد .
پرستار در ادامه با اشاره به افزایش قیمت پلی اتیلن و مشکلات ایجاد شده در خصوص واردات این محصول به عنوان یکی از محصولات مهم در حوزه آبیاری تحت فشار افزود: با توجه به حضور شخص استاندار زنجان در شورای عالی ادارای کشور از ایشان درخواست مساعدت در این خصوص را داریم.
نظر شما