۱۵ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۱۹

از 18 تیرماه/

سنندج میزبان جشنواره "بانوای کاروان" می شود

سنندج میزبان جشنواره "بانوای کاروان" می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان سنندج از میزبانی این شهرستان از جشنواره "بانوای کاروان" به مدت یک هفته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ولی الله میرزائی اصل ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری این جشنواره در شهر سنندج اظهار داشت: جشنواره با نوای کاروان باهدف انتقال پیام ولایتمداری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پس از عبور از استان های ایلام و کرمانشاه وارد استان کردستان و شهرستان سنندج می شود.

وی بیان کرد: باتوجه به ظرفیت ها و پتانسیل هنرهای مختلف در انتقال و ترویج ارزشها و معارف اسلامی و انقلابی، قالب برگزاری این جشنواره بخش های مختلف فرهنگی و هنری تعبیه شده است و این برنامه ها با حضور هنرمندان برجسته کشوری همراه کاروان و هنرمندان استان کردستان برگزار می شود.

 فرماندار سنندج با اشاره به اهمیت  موضوع و ملی بودن این جشنواره برلزوم همکاری و هماهنگی دستگاه های مختلف فرهنگی به منظور تاثیر گذاری بهتر تاکید کرد و افزود: هماهنگی های لازم برای برگزاری هر چه بهتر این برنامه باید مورد توجه جدی ادارات و سازمان های دولتی قرار گیرد.

در ادامه این جلسه محمود الله مرادی فرمانده بسیج سپاه سنندج گفت: این کاروان در روزهای 18 تا 24 تیرماه به مدت یک هفته در ورزشگاه  22 گولان سنندج مستقر خواهد شد و هر شب ویژه برنامه های هنری و تبلیغی با محوریت دفاع مقدس اجرا می شود.

وی یادآور شد: در این ایام نمایشگاهی شامل غرفه های مختلف صنایع دستی و محصولات هنری، کتب و نشریات حوزه دفاع مقدس برپا می شود. 

کد خبر 1352899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha