۱۵ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۵۵

32 گواهی استاندارد به محصولات صیفی در هرمزگان اعطا شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در راستای ترویج تولید محصول سالم کشاورزی در هرمزگان 32 گواهی استاندارد تشویقی به کشاورزان هرمزگانی اعطا شده است.

پرویز ترابی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: محصولاتی که موفق به دریافت این گواهی شدند محصولاتی هستند که سموم به کار رفته در مراحل تولید آنها در حد استاندارد است.

وی با اشاره به اینکه این محصولات عبارتند از بادمجان، پیاز وگوجه فرنگی وهندوانه اظهار داشت: این گواهی سال گذشته فقط به محصول خرما استان اختصاص یافت وبه چهار کشاورز اعطا شد.

به گفته وی این گواهی به کشاورزان  متقاضی سراسر استان که به رعایت اصول تولید محصول سالم پرداخته اند اعطا شده در زمینه دریافت  این گواهی کشاورزان میناب سهم عمده ای را به خود اختصاص داده اند.

ترابی زاده با بیان اینکه اجرای طرح ارائه محصولات کشاورزی با درج کد و گواهی محصول سالم کار مشترکی بین جهادکشاورزی  با اداره استاندارد است، عنوان کرد: در اجرای این طرح محصول کشاورزان متقاضی، پس از نمونه گیری با حضور کارشناس به آزمایشگاه معتمد اداره استاندارد ارائه شده و پس از تایید آزمایشگاه کد محصول سالم ویژه محصول مورد تقاضا صادر می شد. 

ترابی زاده با ابراز اینکه در سال گذشته مبارزه بیولوژیک نیز به عنوان مقدمه ای برای ارائه "محصول سالم " و گواهی شده در اراضی همه شهرستانهای استان اجرا شده، اظهار داشت: اجرای مبارزه بیولوژیک با آفات کاهش پنج مرحله ای  سم پاشی را به دنبال داشت.

وی در خصوص ضرورت تولید محصول سالم در عرصه کشاورزی تصریح کرد: تولید محصول سالم و طبیعی مقوله ای است که در دنیا به آن توجه ویژه ای شده ودر بازار جهانی توجه به این مسئله آنچنان حائز اهمیت است که دیگر محصولات کشاورزی غیر طبیعی دراین  بازار رقابت جایگاهی ندارند.

کد خبر 1352973

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha