۱۵ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۲

وحیدی:

توجه ویژه به جانبازان از وظایف بزرگ دولت است

توجه ویژه به جانبازان از وظایف بزرگ دولت است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توجه حداکثری و ویژه به جانبازان و جامعه ایثارگران کشور را از وظایف و رسالت‌های بزرگ نظام و دولت دانست و افزود: تکریم و تجلیل و حفظ حرمت جانبازان نوعی پاسداری از ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد وحیدی در مراسمی که به مناسبت روز جانباز برگزار شد در جمع گروهی از جانبازان وزارت دفاع و خانواده آنان از جانبازان به عنوان جلوه‌های تمام نمای پایداری و مقاومت ملت ایران و پاسداران حقیقی انقلاب اسلامی یاد کرد.

وی افزود:‌ جانبازان سند حقانیت‌، افتخار و سربلندی ملت ایران و طلایه‌دار دفاع از ارزش‌های گران‌سنگی هستند که برای تحقق آن هزاران شهید تقدیم شده است.
 
وزیر دفاع در ادامه گفت: جانبازان با تاسی به اسوه وفاداری‌، فداکاری و شهادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)،‌ در طول 32 سال گذشته با صبوری هوشیاری و بصیرت صیانت بخش انقلاب و نظام اسلامی بوده‌اند.
 
وی با بیان اینکه افتخار جانبازان آن است که علمداری‌، هدایت و رهبری انقلاب اسلامی را حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای عهده دار است، اظهار داشت: معظم‌له به عنوان بزرگ جانباز انقلاب اسلامی جانانه و با شایستگی تمام،‌ تداوم بخش راه امام و شهیدان انقلاب اسلامی است.
 
وحیدی توجه حداکثری و ویژه به جانبازان و جامعه ایثارگران کشور را از وظایف و رسالت‌های بزرگ نظام و دولت دانست و افزود: تکریم و تجلیل و حفظ حرمت جانبازان نوعی پاسداری از ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی است.
 
وی در ادامه تصریح کرد:‌ وجود و حضور روح‌بخش و امیدآفرین جانبازان در عرصه‌های مختلف موجب غرور و افتخار برای کشور و یاس و ناامیدی برای دشمنان انقلاب اسلامی است و ما باید شرایطی فراهم آوریم تا این حضور روز به روز بیشتر و پررنگ‌تر شود.
 
وحیدی ادامه داد: مقاومت ،مناعت طبع و ولایتمداری جانبازان باید نصب العین آحاد جامعه به ویژه نیروهای مسلح در همه عرصه‌ها باشد.
 
وزیر دفاع در پایان با تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه روز جانباز به جانباز بزرگ انقلاب اسلامی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای و همه جانبازان و خانواده معظم آنان، تصریح کرد:‌ وزارت دفاع مفتخر است که بیش از 3000 جانباز تقدیم دفاع از انقلاب اسلامی کرده است و در خدمت جانبازان عزیز است و خدمت به آنان را افتخاری بزرگ برای این وزارتخانه می‌داند.
کد خبر 1353097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha