۱۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۵۲

اطلس جامع فرهنگی خراسان جنوبی تدوین شد

اطلس جامع فرهنگی خراسان جنوبی تدوین شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از تدوین و تنظیم اطلس جامع فرهنگی و هنری استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مطهری فر صبح پنج شنبه در نشست خبری با بیان اینکه اطلس جامع فرهنگی استان تدوین و تنظیم شده است، اظهار داشت:هم اکنون این اطلس در مراحل پایانی چاپ قرار داد.

وی اضافه کرد: اطلس جامع فرهنگی استان طی یک ماه آینده در اختیار مراکز فرهنگی و هنری، موسسات قرآنی و کتابخانه های استان قرار خواهد گرفت.

مطهری فر با اشاره به اهداف تدوین اطلس جامع فرهنگی استان، عنوان کرد: در راستای شناساندن استان در سطح کشور، معرفی آموزشگاه های فرهنگی و هنری، هنرمندان، خبرنگاران، آثار تاریخی موجود و موسسات قرآنی موجود بانک اطلاعاتی جامع از استان تدوین و تنظیم شده است.

وی همچنین از برگزاری جشنواره استانی فرهنگی و هنری نوقلمان در این استان خبر داد و گفت: این جشنواره سوم آذر ماه امسال در شهرستان قاین برگزار خواهد شد.

مطهری فر هدف از برگزاری جشنواره استانی فرهنگی و هنری نوقلمان را گسترش فرهنگی و مکتوب و کشف استعدادهای جوانان عنوان کرد و بیان داشت: این جشنواره در سه بخش داستان کوتاه، شعر و قصه ادبی برگزار خواهد شد.

وی مهلت ارسال آثار به این جشنوراه را 12 آبان ماه سال جاری اعلام کرد و افزود: جشنواره فرهنگی و هنری نوقلمان در دو گروه سنی زیر 18 سال و 18 تا 30 سال برگزار خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اینکه بالغ بر 21 نشربه  از سال 81  در انتظار صدور مجوز بوده است، بیان کرد: با صدور رای از سوی شورای نظارت بر مطبوعات حکم صدور مجوز این نشریات صادر و هم اکنون تعداد نشریات استان به 44 نشریه رسیده است.

مطهری فر با اشاره به برنامه های امسال اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، تصریح کرد: برگزاری جشنواره شعر فجر در دهه مبارک فجر در شهرستان سرایان، برگزاری جشنواره شعر آئینی و برگزاری نمایشگاه کتاب قرآن کریم از جمله این برنامه ها هستند.

وی در خصوص اهدای کتاب طی سال گذشته در سطح استان، اظهار داشت: در این راستا اعتباری بالغ بر 400 میلیون تومان در اختیار کتابخانه ها و مراکز فرهنگی و هنری استان قرار گرفته است. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در ادامه از برگزاری نخستین جشنواره استانی راهی به سوی آسمان خبر داد و افزود: این جشنواره پنج مهر ماه در استان برگزار خواهد شد.

مطهری فر هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی و رشد اندیشه های هنرمندان استان، ترویج روحیه شهادت طلبی و فرهنگ ایثار و شهادت در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان دانست و یادآور شد: این جشنوراه در بخش های مختلف خاطره نویسی، عکاسی، شعر و دل نوشته ها در رابطه با موضوعات دفاع مقدس، شهید و شهادت، اهمیت دفاع مقدس و راهیان نور برگزار می شود. 

کد خبر 1353615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha