به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید رضا تقوی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه، ماه رجب و شعبان را ماه آمادگی برای استفاده مسلمانان از برکات ماه مبارک رمضان دانست.
وی گفت: کسانی که خود را در این دو ماه آماده نکنند و بدون آمادگی وارد ماه مبارک رمضان شوند از فیوضات این ماه نمیتوانند بهره کافی و وافی را ببرند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش نخبگان در زمان حضرت علی(ع) و سیره آن حضرت در برخورد با این قشر از جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: پیش از این در معرفی نخبگان گفتیم این دسته افراد از چنان قدرتی برخوردارند که میتوانند بر افکار عمومی جامعه تاثیر بگذارند و جماعت بزرگی را به دنبال خود بکشانند.
تقوی ادامه داد: همچنین یکی از عوامل تحول در یک جامعه نخبگان آن جامعه هستند و باید به آنها توجه داشت و حداکثر استفاده را از تواناییها و استعدادهایشان در جهت رفع مشکلات و گشایش بنبستها داشته باشیم.
وی افزود: در دوران حکومت حضرت علی(ع) نخبگان به دو دسته تقسیم میشدند. دسته اول نخبگان همراه و موافق بودند و گروه دوم نخبگان مخالف بودند. علی(ع) به این گروه میگوید شایسته پیروی نیستند حتی اگر نخبه باشند نباید به دنبال آنها حرکت کرد واز سخنانشان و رهنمودهایشان تبعیت کرد.
سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفت:اینها این شایستگی را ندارند و ستون فتنه هستند. جامعه باید به این حد از رشد و آگاهی برسد که چه کسی به خیر و صلاح او و جامعه او سخن می گوید و چه کسی سخنانشان اگرچه به ظاهر زیباست اما در متن آن زهر کشندهای وجود دارد.
تقوی تصریح کرد: اساس کار اسلام بر بینشهای غلط نیست. معیار اسلام تقوا، دانش، بصیرت و آگاهی، حضور در صحنه و مجاهدت و برخورد با هر کژی و ناهنجاری است.
وی گفت: این نخبگان که نیت شیطانی و اخلاق متعفن دارند حتی اگر به ظاهر خیرخواهی کنند نباید اعتنا کرد. اینها نخبگان گمراه هستند و مخالف یک نظام حق هستند و در هر جامعهای وجود دارند.
وی با اشاره به نقش نخبگان در تاریخ ایران نیز گفت:شخصی به نام میرزا فتحعلی آخوندزاده از نخبگان دوره خود در زمان قاجار بود. آن مروج فرهنگ غربی است و کسی بود که با فرهنگهای دینی مبارزه میکرد و تبلیغ میکرد که همه عقب ماندگی ما برای این است که اسلام را پذیرفتیم.
وی با اشاره به شخصیت هایی چون میرزا ملکم خان، تقیزاده، تدین، میرزا یعقوب گفت: این افراد افکاری را منتشر کردند که غربی بود و با فرهنگ اسلامی در تضاد بود. هدف اینها تقویت روحیه خودباختگی در مقابل غرب و تخریب ارزشها و تقویت رفتار لیبرال منشانه، ترویج به خشونت، توسعه و اشاعه فرهنگ برهنگی، برانگیختن غریزه جنسی از طریق روش زن گرایی بود.
تقوی گفت: امروز زنان ما در سراسر کشور برای ابراز تنفر از فرهنگ مخرب غربی بعد از نماز جمعه تظاهرات خواهند کرد و با شعارهای کوبنده و فریاد بلند انزجار خود را از بدحجابی و دفاع از حجاب و عفت و فضیلت زن به خیابان میآیند تا به غرب گرایان بگویند ما هرگز اجازه نمیدهیم شما در جامعه با رفتار ناهنجارتان هنجارها را بشکنید و هنجارهای جوشیده از خون شهدا را به تمسخر بگیرد.
وی ادامه داد: ما هنوز جنازه شهدا را تشییع میکنیم مگر این ملت میتواند ببیند که یک مشت مزدور و عوامل ناخودآگاه بیگانه به ارزشها و اعتقادات و نظام ما با رفتار سخیف خود هنجار شکنی کنند. ما هشدار میدهیم و از همه کسانی که در مقابله با فرهنگ غرب ایستادگی و جهاد میکنند تشکر میکنیم. به خصوص ضابطین قوه قضائیه و نیروی انتظامی که با گشتهای خود سعی میکند ارشاد و هدایت کند و کسانی که به هر حال آگاهانه عمل میکنند آنها را به قانون تحول دهد و از قضات میخواهیم با جدیت بیشتری با این مسئله برخورد کند این مسئله سادهای نیست. برنامه ریزی شده است . مردم نمیتوانند تحمل کنند که اینها روی خون شهدا پای بگذارند.
تقوی تصریح کرد: باید ابراز نظر کنیم و با فریاد هرچه بلندتر به غرب و غرب گرایان بگوییم این سرزمین، سرزمین شهداست. زنان با عفت و شخصیت و متین که از دامن پاکشان فرزندان رشیدی برخاسته و در خدمت جامعه قرار گرفته حضور دارند و اجازه نمیدهند هر کسی بیاید و این ارزشها را به سخره بگیرد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: ما در جامعه نخبگانی داشتیم و داریم که نخبه هستند اما دلداده به غرب هستند و به آن طرف مرز وابستهاند. به فرهنگ غرب خدمت میکنند ما اینها را نخبگان گمراه و مخالف نظام میدانیم اگر آگاه نیستند باید آگاه بشوند اگر آگاه هستند بدانند این خیانت به یک ملت است که از امکانات این ملت رشد کند و بعد هم توانایی و استعدادش را در خدمت دیگران قرار دهد همچنان که در دوره حکومت علی(ع) هم نخبگان دو دسته بودند.
وی افزود: نخبگان گمراه همواره سعی می کنند قیافه حق به جانب بگیرند و بگویند ما دلسوز شما هستیم. گاهی نخبگان در قیافه جانبدارانه و دلسوزانه مطالبی را بیان میکنند ملت برای هوشیار باشند.
وی با طرح این سوال که دلایل مخالفت نخبگان در زمان حضرت علی(ع) چه بود؟ گفت: یکی از بیماریهای نخبگان در دوران علی(ع) حسادت و کینه بود که برخی از این چهرهها نسبت به آن حضرت حسادت میورزیدند و از او کینه به دل داشتند. به خاطر فداکاریهای او در اسلام و منزلتی که علی(ع) نزد پیامبر(ص) پیدا کرده بود از همان دوره پیامبر(ص) باعث شده بود به حضرت علی(ع) حسادت داشته باشند.
سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه ادامه داد: یکی دیگر از دلایل مخالفت با حضرت علی(ع) این بود که کینه شخصی داشتند و از جمله آنها عایشه بود و تا آخر عمر هم با همه تلاشهایی که عایشه در جهت شکستن حضرت علی(ع) کرد و نیشهایی زد و شخصیت شکنی کرد اما حضرت علی(ع) به احترام پیامبر(ع) حرمت عایشه را نگه می داشت.
تقوی گفت: قانون گریزی یکی دیگر از دلایل مخالفت نخبگان مخالف بود. حضرت علی(ع) جلوی سوء استفادهها و تخلفات را می گرفت.
نظر شما