۱۸ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۵

براساس نظرسنجی؛

72 درصد مراکز اداری استان البرز همکاری بین سازمانی با آبفا را مطلوب اعلام کردند

72 درصد مراکز اداری استان البرز همکاری بین سازمانی با آبفا را مطلوب اعلام کردند

کرج - خبرگزاری مهر: بر اساس نتایج به دست آمده از یک نظرسنجی، 72 درصد از مدیران مراکز اداری و ارگان‌ها و نهادهای مستقر در استان البرز سطح همکاری بین بخشی میان آبفا و مراکز اداری متبوع خود را مطلوب ارزیابی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس نتایج حاصل شده، در این نظرسنجی که باعنوان "ارزیابی عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان البرز از دیدگاه مدیران و مسئولان ادارات، سازمان‌ها و موسسات" در سال 89 انجام شد، از 72 مدیر شهری شامل: هشت شهردار یا عضو شورای شهر، 18 معاون شهردار و مدیرعامل یا مدیرکل، 26 مدیر یا رئیس اداره، 18 معاون یا کارشناس سوالات نظرسنجی پرسیده شد.
 
براساس نتایج به دست آمده، 55 درصد پرسش‌شوندگان، شاخص «کیفیت ارایه خدمات آبفا» و 48 درصد آنها نیز شاخص «موفقیت آبفا در رسیدگی به شکایات» را مطلوب قلمداد کرده‌اند.
 
بر اساس بررسی خروجی ارزیابی افرادمورد بررسی از میزان مطلوبیت همکاری آبفا با سایر سازمان‌ها در هنگام بروز حوادث با سمت آنها نشان می‌دهد که صاحبان سمت‌های بالاتر (مانند شهرداران و مدیران عامل) نسبت به صاحبان سمت‌های پایین‌تر (مدیران و کارشناسان)، ارزیابی مثبت‌تری از همکاری آبفا در زمان بروز حوادث داشته‌اند (این رابطه از نظر آماری با 99 درصد اطمینان تایید شد).
 
همچنین ارزیابی افراد مسن‌تر از میزان آلودگی ناشی از فعالیت‌های آبفا مثبت‌تر از افراد کم‌سن و سال‌تر بوده است. (این رابطه هم از نظر آماری با 99 درصد اطمینان تایید شد).
 
ضمن اینکه ارزیابی افراد و مدیران سئوال شونده، درباره عملکرد آبفا در حوزه‌های مختلف همبستگی معنا داری باهم نشان داده‌اند. به‌ عبارت دیگر رضایت از عملکرد آبفا در یک حوزه با رضایت از عملکرد این شرکت در حوزه‌های دیگر همبستگی مستقیم دارد.
 
به گزارش روابط‌عمومی شرکت آب وفاضلاب استان البرز، مدیران سوال شونده، 91 پیشنهاد و انتقاد نیز مطرح کرده‌اند که نظارت بیشتر بر کار پیمانکاران، تقویت نیروی انسانی متخصص و امکانات متناسب با رشد جمعیت، آموزش نیروی انسانی، آموزش بیشتر در زمینه مصرف بهینه آب، رعایت ایمنی و هدایت ترافیکی مسیرهای حفاری، جدا کردن انشعاب‌های آب منازل و... از آن جمله‌اند.
این نظرسنجی در اواخر سال 89 با استفاده از تکنیک پژوهشی، پیمایش یا پژوهش زمینه‌یابی و با استفاده از پرسشنامه با 44 سوال با درجه‌بندی 5 امتیازی لیکرت در میان 72 نفر از مدیران شهری استان که به صورت تصادفی انتخاب شده بودند، انجام شد.
کد خبر 1354334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha