به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی علیخانی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر افزود: این معاونت برای تبدیل علم به ثروت مکاتباتی را با صندوق حمایت از پژوهشگران کشور صورت داده است.
علیخانی با تاکید بر اینکه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توجه ویژه به توسعه رابطه بین صنعت و دانشگاه دارد، تلاش برای تحقق اهداف شعار سال جهاد اقتصادی را در تبیعیت از فرآمین مقام معظم رهبری را مورد تاکید قرار داد و افزود: این امر در آینده نزدیک منجر به برگزاری همایشی با حضور نخبگان علمی شاهد و ایثارگر خواهد شد تا این نخبگان را به طریقی با صندوق های حمایتی و پارک های فنآوری و رشد لینگ و ارتباط داده و زمینه را برای توسعه و تبلیغ سطح علمی و توانمندیهای دانشجویان شاهد و ایثارگر ایجاد کنیم.
علیخانی جامعه دانشجویی شاهد و ایثارگر را جامعه علمی و دانشجویی توانمند عنوان کرد و افزود: درصد قابل توجه از دانشجویان نخبه و نمونه کشور را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل می دهند.
علیخانی جامعه دانشجویی شاهد و ایثارگر را جامعه علمی و دانشجویی توانمند عنوان کرد و افزود: درصد قابل توجه از دانشجویان نخبه و نمونه کشور را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل می دهند.
مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشجویان توانمند و نخبه هستند و در روند ورود به مقطع قبولی در تحصیلات تکمیلی و تحصیل در این مقطع موفقیت های خوبی کسب کردند افزود: هر سال در انتخاب دانشجویان نخبه و نمونه کشور 20 تا 25 درصد را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل می دهند که این امر نشان از توانمندی بالای دانشجویان شاهد و ایثارگر است.
وی از تحت پوشش بودن حدود 50 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در وزارت علوم خبرداد و گفت: از این تعداد 28 هزار نفر در دانشگاههای دولتی هستند.
علیخانی با بیان اینک فعالیت های امور شاهد و ایثارگر وزارت علوم براساس تقویت طرح شاهد است افزود: برگزاری برنامه های آموزشی و تقویتی برای دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد برای آماده سازی این دانشجویان جهت ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر و ارتقای سطح علمی آنان از جمله برنامه های آموزشی این وزارتخانه محسوب می شود.
علیخانی ادامه داد: پیگیری دریافت کمک هزینه های تحصیلی و پرداخت شهریه، هزینه مسکن و سایر مطالبات رفاهی دانشجویان از بنیاد شهید و امور ایثارگران از جمله برنامه های وزارت علوم برای حمایت از این دانشجویان است.
علیخانی برگزاری مسابقات و المپیادهای ورزشی و فرهنگی را نیز از جمله برنامه های فرهنگی، تربیتی و ورزشی وزارتخانه دانست و افزود: برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، یکی از بزرگترین این برنامه محسوب می شود که امید می رود در سالهای آتی با کیفیت و کمیت بیشتر و بهتری برگزار شود.
مشاور وزیر علوم در ادامه در خصوص بحث تفکیک جنسیتی در دانشگاهها و مخالفت شخص رئیس جمهور در این خصوص گفت: اهتمام وزارت علوم و شخص وزیر علوم بر اسلامی شدن دانشگاهها است و اسلامی شدن دانشگاهها دارای راههای مختلف است.
علیخانی با تاکید بر اینکه وزارت علوم اراده جدی بر اسلامی کردن دانشگاهها دارد افزود: این اراده ای است که در وزارت علوم وجود دارد که دانشگاهها را که به فرموده حضرت امام خمینی (ره) "کارخانه انسان سازی است اسلامی بکند و انسانهای متعهد و ملتزم به احکام اسلامی در دانشگاهها پرورش پیدا کنند".
وی با رد هرگونه بازنشستگی پیش از موعد اساتید دانشگاها افزود: اگر بازنشستگی بوده طبق قانون و بعد از 30 سال خدمت بوده است.
علیخانی در عین حال اذعان داشت: شاید موارد خاصی باشد که من از آن خبر ندارم.
نظر شما